Termometre til pools

Kan du bedst lide at hoppe i en veltempereret pool? Måske du vil have kontrol med badevandets temperatur, så du bedre kan forebygge bakterievækst? På Bilka.dk har vi samlet smarte termometre til pools, så du nemmere kan passe poolen og given den, den helt rigtige pleje. 

Vedligehold din pool med uundværligt måleudstyr 

Starter dine favoritmorgener med et dyp i poolen? Måske er det hele familiens yndlingsaktivitet i ferier og på fridage? Ligegyldigt om jeres pool bruges flittigt eller ved specielle anledninger, så er et pooltermometer et must.  

Din pool kræver kontinuerlig pleje, og det er derfor vigtigt, at du har det rette udstyr. Med et pooltermometer kan du nemt holde øje med vandets temperatur og følge med i, hvornår poolen trænger til ekstra kemikalier. På Bilka.dk har vi Danmarks største varesortiment, der selvfølgeligt også indeholder uundværligt udstyr til pleje af din pool.  

 

Sådan passer du godt på din pool 

Med det rigtige udstyr, og tilbehør af høj kvalitet, kan du sørge for en optimal badeoplevelse gang efter gang. En velfungerende pool holder nemlig længere. Med den rigtige pleje, kan du nyde godt af den mange år ud i fremtiden.  

Et termometer er ikke kun til for at sikre en lun oplevelse i poolen. Det tjener også en vedligeholdende funktion, da højere temperaturer kan betyde, at du skal tilsætte ekstra klor så bakterieindholdet holdes nede.  

Når det kommer til poolpleje, er der to faktorer, som du bør gøre dig bekendt med: Vandets pH-værdi og klorindhold. Det er vigtigt at kende pH-værdien, da den altid skal være mellem 7,0 og 7,4. Klorindholdet er essentielt, da det er det, der holder poolen hygiejnisk og ren.  

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du passer på din pool, kan du med fordel læse vores guide til vedligehold og rengøring af din pool.  

 

Køb tilbehør og termometer til pool på Bilka.dk 

På Bilka.dk finder du ikke bare smarte termometre til vildmarksbade og pools, men også et hav af udstyr til både pleje og leg. Du kan blandt andet købe: 

 

Det er trygt at gå på opdagelse i vores store sortiment af tilbehør til pools, badebassin og vildmarksbad. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret.