Sådan holder du vandet rent i badebassinet

Guide til rent badevand i svømmebassin

Uanset størrelsen af din svømmepøl, skal vandet holdes rent, så det er forsvarligt at bade i. Mange foretrækker klorfri vedligeholdelse til soppebassinet. Eftersom soppebassiner ikke har cirkulationspumper som større pools og bassiner, er der andre metoder, der skal til for at holde vandet rent i soppebassinet.
 

Du har følgende valgmuligheder:

  • Det klorfri alt-i-en produkt Saness Minipool
  • Udskifte vandet hyppigt, og på rigtig varme sommerdage hver dag.
     

Saness Minipool

Saness Minipool er en smart metode til at holde vandet i soppebassinet beskyttet mod bakterier i flere uger, så vandet er lækkert for de helt små vandhunde i familien. Saness Minipool desinficerer vandet og forebygger belægninger. Det er let og enkelt at gå til og badning kan foregå umiddelbart efter tilsætning af produktet. Vær dog opmærksom på, at du skal udskifte badevandet efter nogle uger, fordi der ikke er cirkulation i vandet. Hvor ofte vandet skal skiftes, afhænger af brugen af soppebassinet. En tommelfingerregel er, at hvis vandet begynder at blive uklart og bunden begynder at blive glat, skal vandet udskiftes.

Køb Saness Minipool her
 

Vedligeholdelse uden brug af kemikalier

Du kan helt undgå at bruge kemikalier i vandet, hvis du blot sørger for at udskifte vandet hyppigt. Især i varme perioder skal vandet skiftes hver eneste dag, fordi bakterier trives særdeles godt i varmt vand. Derudover skal vandet skiftes hyppigt, hvis svømmebassinet bruges ofte. Uanset hvilken metode du bruger, skal du dog stadig sørge for at fjerne insekter og nedfald fra blade. Man kan med fordel dække soppebassinet til, når det ikke bliver brugt.

Se vores udvalg af tilbehør til pools/badebassiner her