vandleg og pools til børn
vandleg og pools til børn

Vandleg og pools

Du ka' give børnene timevis af sjov med vandleg i haven i form af en pool, et badebassin, vandlegetøj eller måske vandsport. Se vores kæmpe udvalg her!

Se alle produkter

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pools og badebassiner

Vandleg på Bilka.dk

Er i klar til varme sommerdage og sjov i haven? Ellers kan i hurtigt blive det med en pool i haven og vandlegetøj til vandleg – så kan i blive kølet dejligt ned, mens i har det sjovt!

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af forskellige typer pools, badebassiner og vandlegetøj til vild vandleg. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige det i mangler for at fuldende sommerstemningen i haven.

Skal jeg vælge en pool eller et badebassin?

Et klassisk badebassin eller soppebassin er super godt til de yngste børn, og hvis du ikke har så meget plads i haven. En pool har derimod masser af plads til hele familien og de lidt større børn vil have mere ud af en pool, idet de kan blive mere udfordrede. Hvis du er i tvivl om hvilen pool der passer bedst til netop din families behov. Her kan du blive klogere på hvilken højde og diameter poolen bør have for at den passer bedst ind i jeres have og familie.

Oppustelige pools

Med en oppustelig pool er I klar til vilde vandhunde på ingen tid, og så er den også nem at pakke ned igen. Det gør det muligt at tage poolen med på ferie eller i sommerhus, men du kan også bare stille den op hjemme i haven.

Alle oppustelige pools på Bilka.dk er i super kvalitet, og kan holde i 1-3 sæsoner men holdbarheden afhænger også af vedligeholdelsen. Hvis du vil bruge din oppustelige pool flere år i træk skal den være ren og tør, inden du pakker den væk, når badesæsonen er slut.

Stålvægs pools

Stålvægspools er et godt alternativ til en nedgravet pool i haven. En stålvægspool holder nemlig 10-15 år, men kan sagtens op- og nedtages og transporteres, hvis du f.eks. flytter. Stålvægspools er foret med vinylliner, som er et materiale der let kan repareres, hvis det bliver nødvenligt. En stålvægspool er lidt dyrere end en oppustelig pool primært på grund af holdbarheden, så en stålvægspool er ideel til dig, der allerede har prøvet at have en pool i haven og fundet ud af, at hele familien elsker det.

Tilbehør til pools

Når du bestiller en pool på Bilka.dk modtager du den kort tid efter, og så kan du faktisk komme i gang med vandlegen. Men før i hopper i vandet er det vigtigt, at badevandet er rent. Vi anbefaler derfor at du køber filtreringssystem, rengøringsudstyr og pool kemikalier, hvis det ikke medfølger til poolen. Se vores store udvalg af tilbehør til pools her, hvor du finder alt fra stiger, underlag, overdækning/covers mm.

Masser af sjaskvåd sjov med vandlegetøj

Børn elsker at eksperimentere med vand og der findes så mange spænde og sjove lege med vand, f.eks. kan en god vandkamp altid sætte gang i lattermusklerne! Vandleg fremmer desuden børns berøringssans, kreativitet og finmotorik, og i en pool kan børn lære at svømme i trygge omgivelser. Men husk, du får rynker af vandet, for når vandlegen først er i gang, er det svært at stoppe igen!

Vandlegetøj i form af f.eks. badedyr, badebolde, vandballoner, glidebaner, luftmadras til poolen og svømmevinger giver rig mulighed for at aktivere både store og små på de varme sommerdage. Derudover kan vandlegetøj gøre jeres pool eller badebassin endnu sjovere at lege i. Det er eksempelvis en mulighed at opdatere legetøjet hver sæson, selvom poolen er den samme.

Skøn feriestemning med udendørs spa

Du kan også fuldende stemningen i din have og forvandle den til et ferieparadis med en udendørs spa. Ligesom vores pools er de super nemme at sætte op, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde den luksuriøse stemning. Køber du en udendørs spa på Bilka.dk kan du forkæle dig selv og familien.