Badebassiner til små børn

Langt de fleste børn nyder at lege i vand, og med et badebassin til haven har du et sikkert hit, som de små vil elske.Her på siden finder du et bredt udvalg af badebassiner til selv de mindste vandhunde. Vælg imellem forskellige størrelser og typer, og bestil online på siden her allerede i dag.

Populære mærker

Find et badebassin online

Langt de fleste børn nyder at lege i vand og med et badebassin til haven har du et sikkert hit, som de små vil elske.

Vandleg i badebassinet om sommeren er lige sagen for både små og store vandhunde. Hvis ikke børnene er store nok til at svømme i pools, kan du vælge et mindre bade- eller soppebassin. Glæd de mindste med badebassin, som giver timevis af vandleg og underholdning.

  • Masser af sjov for vandhunde i alle aldre
  • Timevis af underholdning i haven
  • Vælg imellem forskellige størrelser og typer

I udvalget her på siden finder du badebassiner, der passer til børn helt ned til 1 års alderen. Vi har forskellige størrelser og typer. Det gælder bl.a. badebassiner med oppustelige kanter, hvor du og ungerne kan sidde blødt, når I bader.

 

Hvor stort et bassin skal jeg vælge?

Hvilken størrelse bassin, du skal vælge, afhænger naturligvis også af, hvor mange der skal bruge det ad gangen. Hvis der er flere børn, skal du naturligvis vælge et lidt større bassin og tilsvarende et lille bassin, hvis det kun er et enkelt barn, der skal bade. Hvis det gælder sidstnævnte, er det dog alligevel værd at overveje et større bassin. Her kan du nemlig også være med. Det er herudover også et spørgsmål om, hvor gamle børnene er. For børn, der er op til 6-7 år, anbefales et bassin, der kan rumme op til 1.000 liter. Uanset hvilken størrelse du vælger, skal du huske på, at børnene altid skal være under opsyn, når de færdes i og omkring badebassinet.

 

Husk at rense vandet

Bade- eller soppebassinet kan udvikle sig til en sand bakteriebombe, hvis ikke vandet holdes rent. Det er derfor vigtigt, at du for det første udskifter vandet hyppigt. Det gælder især, hvis det er varmt udenfor, da bakterierne har gode vækstmuligheder i varmt vand. Jo mere bassinet anvendes, jo oftere skal vandet heri udskiftes.

 

Bestil et badebassin på Bilka.dk i dag

Gør haven klar til sommersjov og vandleg, og bestil et badebassin til husets mindste her i dag. Er du på udkig efter noget større? Hvis det i stedet er en pool, du leder efter, kan du ligeledes finde en i vores store pool-udvalg her på Bilka.dk. Herudover finder du desuden alt andet, du skal bruge til vandleg – herunder vandlegetøj og udstyr til vandsport