Havespil

Hvad end det gælder velkendte spil eller nye udgaver, er udendørsspil i haven et hit, når ellers solen og vejret tillader det. Her på siden finder du alt, du skal bruge til sjove udendørs spil og lege til alle aldre – uanset om I er mange eller få, der skal spille ad gangen. 

Find et sjovt udendørs spil i dag

Når foråret og sommeren viser sig fra sine bedste sider, lokker haven og de udendørs aktiviteter. Det gælder især også de mindste, som det kribler i for at komme udenfor og lege – så hvorfor ikke forkæle dem med udendørsspil? Med et velkendt eller måske nyt udendørsspil er rammerne sat for timevis af udendørs underholdning og aktiv kvalitetstid med ungerne.

  • Stort udvalg af klassikere og nye varianter
  • Legetøj til alle aldersgrupper
  • Sjov og hyggelig motionsform

 

Du finder et sjovt spil til udendørs brug på siden her – og det er uanset, om det er et af de velkendte varianter som stangtennis, kroket eller rundbold, du leder efter, eller om du har mod på at prøve et helt nyt. Udvalget er bredt og der er spil til alle aldersgrupper, så både store og små kan være med.

 

Vælg det rigtige spil

Der er et væld af både velkendte og nye spil at vælge imellem. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Lad antallet af børn og medspillere, samt ikke mindst din have eller tilgængelige udearealer afgøre, hvilket spil, du skal vælge.

Hvis I er mange, der skal spille ad gangen, skal du naturligvis gå efter de spil, der kræver mange deltagende. Et bud herpå kunne være rundbold, kroket, almindelig og amerikansk fodbold eller hockey. Er I kun to? Så kan du vælge stangtennis eller et boldspil.

Hvor stort et udeareal, du har til rådighed, er selvsagt med til at bestemme hvilke spil, du kan vælge. Spil som fod- eller rundbold er temmelig pladskrævende – og jo flere deltagere, jo mere plads er påkrævet – hvorimod ringspil kan spilles på et relativt småt areal i en lille have.

 

Køb alt til udendørs leg her på siden

Bliv klar til sommerens udendørsaktiviteter, sjov og hygge i haven med et udendørsspil, som du kan bestille hjem på siden i dag. Vi leverer gratis ved køb over 1000,- og tilbyder desuden ubegrænset returret. 

Er vejret så varmt, at der skal vandleg til i stedet? Se her også vores store udvalg af alt til vandleg. Det gælder pools, badebassiner og legetøj til vandleg. Bilka.dk er dit Hypermarked med Danmarks største vareudvalg – så hos os finder du alt, du skal bruge!