Trampoliner til nedgravning

De fleste børn drømmer nok om at have en trampolin i haven, hvor de kan hoppe rundt og lave seje tricks med deres venner - og det forstår vi godt på Bilka.dk. Derfor finder du et godt udvalg af trampoliner til nedgravning her. Bestil din nedgravningstrampolin her.

Sådan nedgraver du din trampolin

Med en nedgravet trampolin, kan dine børn få masser af motion og gode stunder i baghaven. Ved at nedgrave din trampolin, slipper du for at den dominerer din have og samtidig er det lettere for børnene at komme op og ned.

Fordelene ved en inground trampolin

Trampolin til nedgravning - aktiv og sjov motion

Der er ingen tvivl om, at en skæg trampolin i haven tilbyder aktiv og sjov motion for børn og barnlige sjæle. Det er svært at modstå et par hop på den underholdende trampolin. Men en trampolin kræver også en del plads og kan virke voldsom i en have. Derfor er en trampolin til nedgravning et oplagt valg. På den måde står den pænt nede i græsset, og børnene kan hoppe direkte ud på trampolinen.

 

Tre grunde til at vælge en nedgravet trampolin

Du kan vælge mellem flere forskellige typer af trampoliner til haven, men vi har tre gode grunde til at vælge en nedgravet trampolin. Så hvis du står og overvejer, hvilken type trampolin, du skal vælge, kan du overveje følgende:

  • Visuelt pænere end en almindelig trampolin
  • Nem at anvende for alle aldre
  • Større sikkerhed

 

Den første grund til at vælge en trampolin til nedgravning er, at den helt enkelt ser flottere ud en almindelig. Den er ikke forstyrrende for resten af haven, hvis du har fine blomsterbede, smukke træer eller lignende. Den anden grund er, at den er nemmere at anvende for alle aldre. Fordi du ikke skal bruge en sikker stige til trampolinen, kan børn nemt komme op på den uden problemer.

Det sidste og måske vigtigste grund er, at det giver en større sikkerhed, når du vælger en nedgravet trampolin. Da der ikke er langt til græsset, kan dit barn heller ikke lige så nemt komme til skade. Hvis du har små børn, kan du med fordel også købe et trygt og godt sikkerhedsnet.

 

Bestil din trampolin til nedgravning på Bilka.dk

Hvis du er i tvivl om, hvordan du nedgraver en trampolin, har vi en informativ guide her: Sådan nedgraver du din trampolin. Det sikrer dig, at du får opsat din trampolin korrekt, så børn og voksne sikkert kan hoppe.