Alt i legetårne og tilbehør

Indret en eventyrlig legeplads med et lækkert legetårn. Du finder et stort udvalg af Jungle Gym legetårne med forskellige moduler og tilbehør. Jungle Gym legetårne er godkendt iht. EN71-1,2,3 og 8 til privat brug. Kombinér forskellige elementer og få lige præcis den legeplads, dine børn drømmer om.

Derudover finder du Hy-land legetårne, der er godkendt til insitutioner og således er fremstillet i særdeles høj kvalitet. Ligesom vi også forhandler Norleg legeredskaber, der ligeledes er godkendt til offentligt brug.

Husk du også kan købe tilbygningsmoduler

Hvis du gerne vil udbygge dit gamle Jungle Gym legetårn, eller hvis du gerne vil starte ud med en fuldendt legeplads, kan du tilkøbe forskellige tilbygningmoduler til dit Junge Gym legetårn. Du kan se hvilke moduler, der passer til hvilke legetårne her: Moduloversigt

Se blandt andet vores udvalg af:

151 produkter
Fast lav pris
Udendørs kryds og bolle i stort format
589 kr.
Sjov og spas på legepladsen
4.299 kr.
Komplet legeplads til børnene
5.399 kr.
Passer til flere forskellige Jungle Gym legetårne
2.199 kr.
Passer til forskellige Jungle Gym legetårne
1.799 kr.
Med klatremodul og 1 gynge, sandkasse og meget mere
5.299 kr.
Fast lav pris
Monteres let på dit legetårn
699 kr.
Solid og udfordrende legeplads
4.999 kr.
Klassisk legetårn med moderne tag
3.999 kr.
Med klatremodul og 1 gynge, sandkasse og sandkassenet
4.099 kr.
Passer til 5 forskellige Jungle Gym legetårne
1.999 kr.
Med klatrevæg, spand modul og sandkasse
4.599 kr.

Legetårne til alle

Her på Bilka.dk finder du et bredt sortiment af legetårne til haven. Udover fuldudstyrede legeplader med alt, hvad et legehjerte begærer, finder du også et udvalg af tilbehør til legepladsen, hvad end det er til privat brug, eller til institutionen.

Vedligeholdelse af dit legetårn

Alle vores legetårne er savet i tilpassede længder, så du let og hurtigt kan få det samlet. De er alle ligeledes trykimprægneret, som er en effektiv behandlingsmåde, der forlænger træets holdbarhed. Du skal blot rengøre trykimprægneret træ med en haveslange eller højtryksrenser, men med en mild jet-dyse og rent vand. Afhængigt af strålen kan overfladen beskadiges. For rengøring af genstridige pletter anbefaler vi en blød børste og varmt sæbevand.

Få overblik over udvalget af moduler

I denne lille video kan du se de mange legetårns modeller der findes i Jungle Gym universet, samt en moduloversigt. Således kan du se hvilke moduler der passer til hvilke legetårne, og om det er inkluderet i legetårnspakken eller om det skal tilkøbes som modul. Alle moduler kan naturligvis bestilles på bilka.dk. Der er også et stort til udvalg i tilbehør, hvor nogle af de mest populære er vist i videoen. For at komme til moduloversigten kan du klikke her