Legehuse

Skab fantasifuld og kreativ leg for dine børn med et klassisk legehus. I et legehus får dine børn nemlig et sted, hvor de kan fordybe sig og udfolde deres fantasier i sjov rolleleg - alene og med deres venner. Vælg mellem legehuse i træ og plastik her på siden, og find det helt rigtige legehus til dit barn i dag.

Slip fantasien fri med et legehus

I en tid hvor det kan være en udfordring at få børnene væk fra skærmen og ud at lege i det fri, er et legehus den perfekte gave. Legehuse ansporer nemlig til timevis af fantasifuld rolleleg, og før du ved af det, vil dit barn være på eventyr i sit eget hus dagen lang – indendørs såvel som udendørs.

Far, mor og børn, bagerbutik eller ridderborg – dit barns liv er fuld af både store og små eventyr, og med et legehus får din lille eventyrer et sted, hvor fantasien kan få frit spil. Her kan dit barn fordybe sig alene eller lege med sine venner dagen lang, og få masser af frisk luft og røde kinder i sjov udendørs leg.

Derfor skal du investere i et legehus fra Bilka.dk:

  • Styrker dit barns fantasi og kreative udfoldelse

  • Motiverer til sjov og spændende leg – indendørs og udendørs

  • Lægger op til aktive og sociale aktiviteter

Barndommen er fuld af fantastiske eventyr og spændende historier. Den ene dag drømmer dit barn om at være en fin prinsesse på et slot, den næste dag om at være et farligt monster på en borg og den tredje dag står den på far, mor og børn. I et klassisk legehus får din lille eventyrer et sted, hvor kreativiteten kan få frit spil, og hvor fantasier for en stund kan blive virkelige.
 

Vælg det helt rigtige legehus

At vælge det rigtige legehus kan nogle gange være en udfordring, da der findes et væld af forskellige modeller til både indendørs og udendørs brug. Men det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at finde den helt rigtige, da det er et stykke legetøj, som dit barn kan have glæde af i årevis.

Overvejelser når du skal vælge et legehus

Hvis du tænker på at forære dit barn et legehus, kan du starte med at overveje følgende parametre:

  • Størrelse: Hvor stort det nye legehus skal være, kommer an på, hvor du forestiller dig, at det skal stå. Skal det f.eks. placeres i stuen eller på dit barns værelse, kan det være en god idé at gå efter en model, der ikke optager alt for meget plads. Skal det til gengæld stå i haven, kan det være, at der er plads til en lidt større model.

  • Materiale: Vores legehuse findes i mange forskellige materialer til forskellige formål og behov. Skal legehuset stå udenfor, er det måske godt at vælge et robust materiale som træ. Vil I derimod kunne flytte rundt på legehuset, vil det måske være mere oplagt med et let materiale som plastik.

  • Design: Skal legehuset se naturtro ud, eller må det gerne være lidt "skørt" og vildt i farverne? Her på Bilka.dk finder du legehuse i mange farver og designs – hvilket du præcis skal vælge, afhænger derfor grundlæggende af din personlige smag.
     

Vælg mellem legehuse i træ og plastik

Legehuse i træ er typisk forholdsvist store og egner sig perfekt til at stå udendørs. Trælegehuse ligner små, rigtige huse med vinduer, en hoveddør og nogle gange også en skorsten og en lille terrasse. I kraft af deres autentiske udseende er legehuse i træ virkelig charmerende og hyggelige at have stående i haven.

Legehuse i plast er typisk både mindre og lettere end modeller i træ. Det betyder, at de er nemme at flytte rundt på, og at de både egner sig til at have stående indendørs og udendørs. Plastik-legehuse er ofte designet i sprudlende farver, som stimulerer og appellerer til børns fantasi. På grund af plastikmaterialet er disse legehuse desuden nemme at rengøre med en fugtig klud, og så er de også ofte ligetil at skille det ad, hvis du skulle få brug for det.
 

Køb legehus online på Bilka.dk i dag

Vil du give dit barn en gave, der styrker forestillingsevnen, kreativiteten og lægger op til masser af timer i det fri? Så er et legehus det oplagte valg. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af søde og sjove legehuse her på Bilka.dk, og overrask dit barn med et fantastisk legehus i plast eller træ.

Skulle du ikke være helt tilfreds, har du selvfølgelig ubegrænset returret.