Find nyt legehus på Bilka.dk

Med et legehus får børnene rig mulighed for at bruge deres fantasi med en sjov legedag i haven. På Bilka.dk  finder du et bredt udvalg af legehuse i både træ og plastik.

Slip fantasien fri med et legehus

Med et legehus får dit barn en scene for uendelige eventyr og sjove lege. Her er det ideelle sted for aktivitet og socialt samvær, hvor dit barn og dets venner kan sætte fantasien fri og fantasere om en tilværelse under eget tag. Måske skal far, mor og børn flytte ind i de nye omgivelser, eller måske skal der åbnes et lækkert bageri, en flot butik eller et praktisk værksted. Mulighederne er mange. Vil du give dit barn en gave, der styrker forestillingsevnen, kreativiteten og lægger op til masser af timer i det fri? Så er et legehus det oplagte valg. Se det store udvalg af legehuse herover.

  • Styrk dit barns fantasi
  • Motiver til sjov og spændende leg i det fri
  • Læg op til aktive og sociale aktiviteter

Barndommen er fuld af fantastiske eventyr og spændende historier. Den ene dag drømmer dit barn om at være en fin prinsesse på et slot, den næste dag om at være et farligt monster på en borg og den tredje dag står den på far mor og børn. I et legehus får din lille eventyrer et sted, hvor kreativiteten kan få frit spil, og hvor fantasier for en stund kan synes som virkelige.

 

Træ eller plastik?

At vælge det rigtige legehus kan nogle gange være en udfordring. Der findes nemlig et væld af forskellige modeller til både indendørs- og udendørs brug. Hvis du tænker på at forære dit barn et legehus, kan du begynde med at overveje, hvilket materiale det skal være lavet af.

  • Træ: Et legehus i træ er typisk forholdsvist stort og egner sig perfekt til at stå udendørs. Træhuse ligner små, rigtige huse, der har vinduer, en dør og nogle gange også en skorsten og en lille terrasse. I kraft af deres autentiske udseende er træ-legehuse virkelig charmerende og hyggelige at have stående i haven.
  • Plastik: Legehuse i plastik er typisk både mindre og lettere end modeller i træ. Det betyder, at de er nemme at flytte rundt på, og at de egner sig til at have stående både indendørs og udendørs. Plastikhuse er ofte designet i sprudlende farver, som appellerer til børns fantasi. På grund af plastikmaterialet er det desuden nemt at rengøre husene med en fugtig klud.
     

Køb legehuse her på Bilka.dk

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af søde og sjove legehuse. Så gå på opdagelse i vores spændende udvalg, og find et fantastisk legehus til dit barn i dag. Og husk, at du får fri fragt på alle ordrer over 1.000 kr.