Sansegynge

Med en sansegynge kan dit barn bevæge sig frem og tilbage, ligesom du kan dreje barnet rundt. Alt imens han eller hun griner og får styrket sine motoriske evner. Lyder det perfekt? Besøg vores udvalg, hvor du finder udendørs og indendørs sansegynger til både hygge, ro og leg. 

Populære indendørs og udendørs sansegynger 

En sansesynge er en fantastisk gynge for babyer og børn. Den kan nemlig svinge frem og tilbage og rundt som en karrusel. På den måde er gyngen med til at skabe hyggelige stunder, og de motoriske færdigheder læres. Samtidig kan du få en sansesynge til både indendørs og udendørs brug. 

Find den rigtige model på Bilka.dk, og oplev fordelene ved en sansegynge: 

  • Styrker barnets motorik færdigheder 
  • Kan bruges til både leg og afslapning 
  • Er slidstærk og funktionsdygtig i mange år 

 

De fleste sansegynger kan også klare helt op til 100 kg. Det betyder, at selv større søskende kan lege med, så flere i familien oplever glæden ved gyngen sammen. Vær dog opmærksom på, de kun bør anvendes siddende eller liggende – ikke stående. 

Ønsker du at skabe familiens helt private legeplads? Find flere gynger eller rutsjebaner her. 

 

Hvilken sansegynge er bedst? 

På Bilka.dk forhandler vi kun indendørs og udendørs sansegynger, som vi kan stå inde for. Vi værner nemlig om dit barns sikkerhed. Derfor kan du finde blandt andet en Krea sansegynge, der er utrolig populær. Den kan klare mange kilo og bruges år efter år, såvel af et barn som flere børn samtidig. 

Når du skal hænge sansegyngen op, anbefaler vi, at den er cirka 30 cm over gulvet. På den måde sikrer du, at gyngen kan bevæge sig frit, samtidig med at barnet ikke falder langt ned, hvis det skulle ske. 

Du har stort set frit valg til, hvor den skal placeres. Sæt den for eksempel op i et hjørne i stuen med udsigt til køkkenet, så du kan følge med. Eller hvad med i soveværelset? Her fungerer den både til middagsluren og tumleleg. Se alle vores gynger til babyer og børn, og bestil nemt din foretrukne model hjem.