Gåbiler

Gåbiler er fantastisk udstyr til inden- og udendørsleg for de mindste. Vælg den variant, der passer perfekt til dit barn blandt det store sortiment af gåvogne her på siden.

Tre grunde til at købe en gåbil

  • Kan bruges i mange år
  • Kan anvendes både inde og ude
  • Stimulerer barnets motorik

En gå-bil udvider barnets verden, og lader ham eller hende opleve hurtig fart ved egen kraft. Selvom det kan lyde banalt, er det en oplevelse som de fleste børn elsker, og derudover er leg med gåbilen en rigtig god træning for de helt små børn, som lærer at bevæge sig rundt på egen hånd og selv begynder at tage de første skridt med gå-bilen som sikker base.

God stimulering

En gå-vogn eller gåbil er et godt køb, da den stimulerer barnet på mange forskellige punkter. Og så kan både børn, der ikke har og har lært at gå, få noget ud af den. Med gåbilerne kan barnet selv sidde og skubbe sig fremad, og jo større barnet bliver, jo mere fart kan der komme på. Vognene har forskellige størrelser, som står anført under specifikationer ved hvert produkt, hvor bl.a. også alder findes.

Sjovt legetøj

En gå-bil kan med fordel bruges indenfor i hjemmet til at starte med. Det er her, det lille barn føler sig mest tryg, og når det endnu ikke har lært at gå helt selv, er det som regel også her, barnet befinder sig mest. Barnet vil selv give gåbilen mere og mere opmærksomhed, i takt med at det er klar til de motoriske udfordringer.

Når barnet sidder på bilen, kan det både komme fremad ved at bruge benene skiftevis eller ved at bruge dem symmetrisk. Begge måder er gavnligt for barnet, da de hjælper med at udvikle hhv. krydsbevægelser og lige bevægelser samt balancen. Det gør det i stand til senere nemt at bruge en løbecykel.

I takt med at barnet bliver ældre kan gåvognen tages med udenfor, hvor der hurtigt vil komme meget fart på. Om det skal være en scooter, flyvemaskine, racerbil eller en gå-bil med et kendt tema fra børnefjernsyn, er op til dig.

Nogle vælger de minimalistiske udgaver, for at de passer ind i indretningen, mens andre vælger de mest farverige, så barnet bliver tiltrukket af den så meget som muligt.

Gå-vognene er ideelle at give i gave til barnedåben eller 1- eller 2-års fødselsdagen.

Køb en gåbil hos Bilka.dk

Der er masser af design fra mange forskellige brands at vælge imellem hos Bilka.dk, og nogle af gåbilerne er desuden udstyret med lys og lyd, som giver en ekstra dimension af underholdning for barnet. Bilka.dk er nemlig meget mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!