Elbiler til børn

Kan din dreng eller pige lide biler, fart og action? Hvis svaret er ja, er en el-bil lige sagen. De er mindst lige så seje og flotte, som almindelige biler – og så vil de elske friheden ved at komme ud og køre på egen hånd. Se vores udvalg af elbiler til børn her på siden.

Tilbage til børnekøretøjer >

 

56 produkter
60 x 48 x 47cm
Fås kun online
578 kr.
60 x 67 x 89cm
Fås kun online
1.241 kr.
Utroligt flot Lamborghini Aventador!
3.299 kr.

2x 12v motore, 3-5 km/t, 40 kg max belastning


Fås kun online
1.998 kr.
80 x 33 x 55cm
Fås kun online
744 kr.
3-hjulet
399 kr.
California e-skateboard grøn
1.499 kr.
61 x 52 x 49cm
Fås kun online
628 kr.
58 x 60 x 81cm
Fås kun online
1.075 kr.
117 x 77 x 60cm
Fås kun online
2.067 kr.
137 x 90 x 96cm
Fås kun online
2.645 kr.
110 x 70 x 56cm
Fås kun online
1.405 kr.

El-biler til børn

Hvis dit barn har set dig køre rundt i en sej bil eller måske bare lagt mærke til de mange, flotte biler, der kan spottes på vejene rundt omkring eller i fjernsynet, er det måske slet ikke så underligt, at han eller hun er vild med biler og fart. Er dét tilfældet, er der heldigvis masser af sejt legetøj, der imødekommer bilglæden – og med det mener vi ikke bare små legetøjsbiler eller fjernstyrede biler. Et helt perfekt valg til de piger og drenge, der er fart- og bilglade, er nemlig en el-bil, der er en miniudgave af en almindelig personbil. De forskellige el-biler kan bruges både inde og ude. Når dit barn kører i el-bilen, får han eller hun fart over feltet, frisk luft i kinderne og oplever den glæde det er og giver, at komme ud på egen hånd – helt uden far og mor.

  • Perfekt til fartglade piger og drenge
  • Giver frisk luft i kinderne og timevis af underholdning
  • Barnet oplever glæden ved at komme fremad på egen hånd

Udvalget af el-biler er de seneste år blevet stort, og der er derfor mange varianter at vælge imellem. Det gælder forskellige bilmærker, størrelser og kapaciteter. Se de mange flotte el-biler, som vi forhandler, her på siden.

Hvilken el-bil skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken el-bil du skal vælge? Det er først og fremmest en god idé, at du lader dit barns alders afgøre, hvilken bil det skal være. Der er nemlig forskel på, hvor hurtigt bilen bør kunne køre, alt efter, hvor gammelt dit barn er. På samme vis kan alderen også være en god indikator for barnets størrelse, og det er også her vigtigt, at barnet sidder godt og behageligt i bilen. De fleste af de el-biler, vi forhandler på Bilka.dk, passer til børn, der er over 3 år gamle.

Er der flere børn, der skal kunne bruge bilen på samme tid? I så fald kan du vælge en el-bil, der har plads til to børn. På den måde undgår du skænderier over, hvem det er nu er, der skal prøve den og børnene kan tage på en tur sammen.

Bestil en el-bil til din pige eller dreng på Bilka.dk

Når du har fundet den el-bil, der passer bedst til dit barn, kan du bestille den hjem online i dag. Så er de næste mange timers underholdning hjemme!