Spilleborde og dart

Dart, pool, bordtennis eller airhockey – hvad er du mest til? Gør drømmen til virkelighed og få dit helt eget spillebord. Så er underholdningen hjemme! Se udvalget herunder og bestil det online i dag på Bilka.dk – dit Hypermarked. Hos os finder du alt, du skal bruge!

Tilbage til legetøj >

40 produkter
Bordtennisbord til udendørsbrug.
3.699 kr.
Bordtennisbord til udendørsbrug. Inkl. Net og holder til bat og bolde.
4.299 kr.
Bat-sæt med bolde
179 kr.
Internationale turneringsmål
2.299 kr.
Fra 5 år
2.399 kr.
Internationale turneringsmål
2.999 kr.
Fra 3 år
299 kr.
Fylder ikke meget
Fås kun online
649 kr.
Fås kun online
999 kr.

Spilleborde til alle

Spillebord er et begreb, der dækker over mange forskellige typer af borde, der bruges til et spil. Det gælder blandt andet bordtennis eller -fodbold, pool og airhockey. Indenfor kategorien hører også dart. Spillene er forskellige i udførelse, tid og sværhedsgrad – men fælles for dem alle er, at underholdningsværdien er høj og at de kan spilles af så godt som alle aldre. Har du et hobbyrum, et stort ekstraværelse eller plads et helt tredje sted, er det en fremragende ide at udnytte pladsen og købe et spillebord hertil. Det vil uden tvivl vække begejstring hos både venner, familie og alle andre, der måtte lægge vejen forbi.

  • Stort udvalg – alt fra bordtennis til pool
  • Høj underholdningsværdi
  • Kan spilles af både store og små

Her på Bilka.dk finder du et bredt udvalg af spilleborde i alle de kendte og gængse typer som bordtennis, pool og dart. Se udvalget her på siden, hvor du også finder diverse tilbehør til spillebordene.

Hvilket spillebord skal jeg vælge?

Udvalget af spilleborde er stort og vi vil næsten garantere, at underholdningsværdien, som hver af de forskellige spil har, er mindst lige så stor. Er du i tvivl om, hvilken slags spillebord, du skal vælge? Det er naturligvis først og fremmest en smagssag, hvorvidt man mest er til bordtennis, dart eller til pool – og her er det kun dig selv – og din familie/dine venner og bekendte, der også skal bruge den – som kender det rigtige svar.

En anden overvejelse, du ikke kommer udenom at gøre dig, når du skal investere i et stort spillebord, er det pladsmæssige aspekt. Hvilket du kan vælge, handler nemlig i allerhøjeste grad også om, hvor stort et bord, du har plads til. Det kan ikke nytte noget, at det er et stort fodboldbord, der står øverst på listen, hvis ikke den plads, du har til rådighed, tillader det. Det kan også være, at det område, hvor spillebordet skal stå, har en anden funktion i dagligdagen. I begge tilfælde er der heldigvis hjælp at hente, hvis du vælger en model, der kan klappes sammen. Er det helt småt med pladsen, kan du, som alternativ til spillebordet, vælge en dartskive. Denne optager ikke plads på gulvet, men kun den væg, hvorpå den sidder.

Bestil et spillebord på Bilka.dk i dag

Vælg det spillebord, du, familien og vennerne drømmer om at have selv, og køb det online på Bilka.dk i dag. Husk, at vi altid leverer varen til dig fragtfrit, når du køber for over 1.000 kr.