Togbaner

På Bilka.dk fører vi et bredt udvalg af togbaner, så barnet kan udforske mange forskellige slags lege. Fragt for eksempel dyrene til bondegården eller kør med høet til laden i Brio togbane farm. Barnet kan også køre med biler og lastvogne i Brio tog- og vejbanesæt, hvor godset skal fragtes hele vejen frem fra jernbanesporet og over på landevejen eller prøve kræfter med den stejle bjergbane. Der er mange sjove legetimer med de forskellige togbaner. Og er du på udkig efter ekstraudstyr til togbanen, så finder du også masser af tilbehør til togbaner her på siden.

Tilbage til legetøjsbiler og legetøjstog >

 

47 produkter
Last containerskibet med kranen
199 kr. 229 kr.
Smart Tech Rejsesæt med action-tunneler
499 kr. 599 kr.
Smart Tech Lokomotiv med action-tunneler
249 kr.
199 kr. 299 kr.
Fra 3 år
149 kr.
Stort træ legesæt
699 kr. 899 kr.
Fra 3 år
189 kr.
Sæt med 26 dele
399 kr. 499 kr.
Fremmer logisk tænkning og forbedrer finmotoriske færdigheder
349 kr. 449 kr.
Over 1 meter lang hængebro
279 kr.

Togbaner til børn

Listen over legetøj, der er klassikere og som kan findes på utallige børneværelser, er lang. En af dem, der ligger godt oppe på listen, er en togbane. Du har måske selv haft den og måske dine forældre også – togbaner har med andre ord alle dage været en meget populær form for legetøj i flere generationer. Der er da også et utal af kombinationsmuligheder, når det kommer til togbaner, så det er kun fantasien, der sætter grænser for togbanens udformning. Skal den være enkel med få stop – eller skal der også være en eller flere perroner, en bro eller et helt tredje udfordrende element? Det er kun dit barn – eller dig selv – der bestemmer.

  • Underholdning for alle aldre
  • Udfordr dit barns – og din egen – fantasi
  • Kun fantasien sætter grænser for togbanesammensætning

Et af de måske største på markedet er svenske BRIO, der igennem årtier har været en af de største og mest anerkendte legetøjsproducenter med speciale i netop tog. Du finder naturligvis også masser af varianter fra BRIO på Bilka.dk. Se hele vores udvalg af togbaner her på siden, hvorfra du kan bestille det hjem i dag.

Husk toget til togbanen

Det giver måske sig selv, men en togbane er ikke meget værd uden et tog, der kan køre på den. Find et flot tog til banen her på Bilka.dk, hvor vi også har et udvalg af legetøjstog. Du kan ligeledes gøre togbanen endnu længere med ekstra skinner. Disse kan du tilkøbe i en startpakke, der indeholder mange små togskinnedele.

Ikke egnet til de allermindste

Vær opmærksom på, at nogle af de togbaner, vi forhandler her på Bilka.dk, indeholder små dele. Af denne grund anbefales netop disse modeller ikke til børn, der er under 3 år gamle. Hvorvidt en togbane er uegnet til børn under 3 år, kan du læse om på det enkelte produkt.

Bestil en togbane på Bilka.dk

De næste mange, mange timers underholdning er i hus, hvis du køber en togbane – og et legetøjstog, der passer til – til dit barn her på Bilka.dk. Det er garanteret også noget, du selv kommer til at blive underholdt af. Når du køber for et beløb over 1.000 kr. her hos os, leverer vi varerne hjem til dig uden beregning. Husk også, at du altid får 30 dages returret, som du kan benytte dig af, hvis ikke varerne lever op til dine forventninger. Find alt, du skal bruge hos Bilka.dk – dit Hypermarked!