Halloween kostumer til børn

Zombier, skeletter, hekse og mange andre fantasifulde skabninger er et hit blandt børn som kostume til halloween. Skal børnene have nye kostumer? Se nærmere her på Bilka.dk – og gør halloween endnu sjovere med sejt og (u)hyggelig halloween udklædning til børn. 

Vælg et halloween kostume til dine børn 

Når halloween viser sig i kalenderen, klæder mange børn og voksne sig ud. Og fordi halloween forbindes med uhygge og overnaturlige fænomener, er mange halloween kostumer også dette. Blodtørstige vampyrer, hævnlystne zombier, uhyggelige hekse eller magiske troldmænd – ja, din sødeste lille skat forvandles let til en frygtindgydende skabning fra en anden verden. 

Er dit barn ikke så meget til det uhyggelige univers, kan de selvfølgelig også hoppe i knap så skræmmende halloween udklædning. Prinsesser, superhelte og dyr ses nemlig også tit rundt udenfor, når de er afsted på tur efter halloween-snolder. 

Gør halloween udklædningen til børn mere uhyggelig 

Skal hårene rejse sig ekstrameget på armene, kan du gøre det med halloween makeup. Ansigtsmaling kan bruges til at gøre ungernes halloween kostumer til børn mere realistiske eller til at få dem til at se mere uhyggelige ud. 

Blodige hugtænder, sorte edderkopper og klæbrige spindelvæv er populære at få malet i ansigtet blandt nogle børn. Andre vil hellere have malet hele ansigtet som en heks eller en zombie. Og så er der selvfølgelig også børn, som bedre kan lide at få malet eksempelvis blomster, sommerfugle og dyr på kinderne. 

Køb børnenes halloween kostumer her 

I ugerne op til allehelgensaften den 31. oktober er der mange, som er ude for at finde højtidens kostume. Uanset om kostumet skal være uhyggeligt eller nuttet, finder du det her på Bilka.dk. Udvalget består eksempelvis af superhelte, zombier, hekse, dyr, vampyrer og andre fantasivæsner. Og fordi kostumerne fås i forskellige størrelser, kan både mindre og større børn klæde sig ud. 

Ønsker du at sætte stemningen ved andet udover udklædningen? Gør det med halloween tilbehør som masker og sværd og med noget festligt halloween pynt, som skræmmer de fleste fra vid og sans.