Fjernstyrede biler

En fjernstyret bil kan aktivere både små og store børn i timevis. De små kan finde stor glæde ved at lege med en fjernstyret bil fra fx den kendte Disney Cars tegnefilm, hvor styring og fjernbetjeningen også henvender sig til børn i denne aldersgruppe.

Til de større børn er Nikkos fjernstyrede biler mere idelle. Her er både udseende, styring og fart tilpasset denne aldersgruppe. Terrænet kan udforskes eller kammeraten kan udfordres på, hvem der har den hurtigste fjernstyrede bil. Er det fart der skal konkurreres på, kan nogle af de fjernstyrede racerbiler køre helt op til 20 km/t.

Tilbage til fjernstyret legetøj >

 

25 produkter
Sjov all-road bil med 20 m rækkevide
299 kr.
Fås kun online
146 kr.
Fås kun online
293 kr.
Fås kun online
1.226 kr.
Fås kun online
290 kr.
Fås kun online
452 kr.
20.5 x 35.5 x 12.4cm
Fås kun online
947 kr.
Fås kun online
563 kr.
13.1 x 48.2 x 14cm
Fås kun online
1.194 kr.
Fås kun online
471 kr.
Fås kun online
102 kr.

Supersej vandtæt bil!I videoen kan du se, hvordan den nye Nikko Vaporizr kan køre i al slags terræn.
Med denne fjernstyrede bil kan du lave små baner derhjemme i haven og køre over stejle skråninger og gennem sprudlende vandløb. Intet kan stoppe den super seje Nikko Vaporizr - hverken vand, sne eller mudder. Den kan faktisk flyde og styres på vand; det giver helt nye muligheder for sjov udendørs leg.

Køb fjernstyrede biler fra Nikko her
batterier2.jpg

Fjernstyrede biler

En fjernstyret bil er formentlig en ting, der står højt og på rigtig mange børns ønskeseddel, når det er tid til fødselsdag eller jul. Med en fjernstyret bil får din bil-, fart- og action-glade dreng eller pige masser af sjov, underholdning og action, så det er slet ikke så underligt, at de fjernstyrede biler er så populære blandt børn. Det er måske i virkeligheden en underdrivelse, at påstå, det kun er de mindste, der får glæde af en fjernstyret bil – det er jo så sandt, som det er sagt, at også de voksne legebørn elsker fjernstyrede biler. De kommer i mange forskellige former, designs og størrelser, så der er masser af muligheder at vælge imellem, når du skal købe en fjernstyret bil.

  • Sjov for børn – og ikke mindst barnlige sjæle
  • Til bil- og fartglade børn og voksne
  • Mange forskellige valgmuligheder

Se de mange forskellige fjernstyrede biler, som vi forhandler hos Bilka.dk, her på siden. Her finder du også et udvalg af flere slags tilbehør – herunder ekstra opladere og controllere – som det meget vel kunne tænkes, at du får brug for. Du ka’ bestille både bil og tilbehør hjem i dag.

Hvilken fjernstyret bil skal jeg vælge?

Med et stort udvalg kommer også mange valgmuligheder – og måske et dilemma, fordi du ikke ved, hvilken af de mange fjernstyrede biler du skal vælge til dit barn eller dig selv. Der er flere ting, der afgør, hvilken af vores fjernstyrede biler, der er det bedste valg.

  • Aldersgruppe: Det er først og fremmest et spørgsmål om alder. Hvor gammel er dit barn, når han eller hun skal bruge bilen? Hvis ikke barnet endnu er særlig gammel – omkring 4-5 år – er det naturligvis en anden type bil, der skal til, i modsætning til hvis det er en teenager eller en voksen, der skal køre med den. Det er typisk størrelse og kapacitet, der varierer ved forskellige modeller.
  • Anvendelse: Herefter kan du med fordel spørge dig selv, hvor bilen skal kunne bruges. Er det indenfor i stuen, den skal køre – eller vil du og børnene have muligheden for at køre med den i forskellige udendørs terræner, blandt andet i skoven. Vælger du sidstnævnte, er der yderligere sjov og action at komme efter.

Køb den fjernstyrede bil på Bilka.dk i dag

Vælg favoritten blandt vores mange modeller, og køb den online i dag. Hvis det samlede varebeløb er over 1.000 kr., leverer vi varerne til uden beregning – og altid med 30 dages returret.