Walkie talkies

Med en walkie-talkie er dit barn godt klædt på til at lege redningspatrulje, undercover agent og superhelt og tage af sted på eventyr med vennerne. En soveaftale med bedstevennen bliver også endnu sjovere med en walkie-talkie under dynen. Tjek vores udvalg af walkie-talkies og find en smart model herunder.

Walkie-talkies – til derhjemme og undervejs

Walkie-talkies er frit oversat, kommunikations-gadgets til undervejs. Mens de for voksne som oftest er et redskab, som anvendes professionelt i forbindelse med f.eks. rednings- og bjergningsopgaver og til katastrofeudrykninger, er de for børn et sejt stykke legetøj, der er både, sjovt, underholdende, praktisk og nyttigt. De fås i et vælg af smarte udgaver, som passer til børn fra ca. 3-4-års alderen og opefter.

  • Fantastiske til rollelege – alene eller sammen med andre
  • Fås i mange smarte udformninger, design og farver
  • Er små og mobile – velegnet både hjemme og ude


Rolleleg er en vigtig del af børns udvikling. At udforske og undersøge andres måde at optræde på er af stor betydning for deres opfattelse af både andre og sig selv og dannelsen af egen identitet. Det er en legeform, der i dén grad bør stimuleres. Det kan du bl.a. gøre ved at give det tilbehør, som det kan bruge i sin leg. Her er en handy walkie-talkie oplagt.

Hvilken walkie-talkie model skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig for en model, får du her et par fokuspunkter, som forhåbentlig kan gøre valget lidt nemmere.

  • Rækkevidde: Skal den bruges til andet end leg inden for hjemmets fire vægge, er det en god idé at have styr på rækkevidden. Det er ærgerligt ikke at kunne komme i kontakt med far og mor, hvis der skulle blive brug for det. Tjek den under beskrivelse af den enkelte model.
  • Strømindikator: Nogle walkietalkies er udstyret med en strømindikator, så dit barn kan holde øje med, hvor meget strøm, der er tilbage. Har den ikke en sådan indbygget, er det en god idé at give dit barn ekstra batterier med på turen.


Har du fundet frem til den helt rigtige walkie-talkie, bestiller du den nemt og hurtigt på Bilka.dk. Du har naturligvis som altid her på Bilka.dk ubegrænset returret.