Fjernstyret legetøj til leg og sjov
Fjernstyret legetøj til leg og sjov

Elektronisk legetøj

Det giver fart, spænding og action – og så er der noget til store og små. Elektronisk og fjernstyret legetøj er god og sjov underholdning i timevis både indendørs og udendørs. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af elektronisk legetøj!

Det skal du vide, når du flyver med droner

Få gode råd og find regler for flyvning med droner i guiden her

Find fjernstyret og elektronisk legetøj på Bilka.dk

Fjernstyret legetøj er et vidt begreb, og dækker over mange typer og slags. Fælles for dem alle er, at det indebærer både elektronik og action. Det er ikke bare til de mindste – men også til de større og sågar også de voksne legebørn, der har smag for elektronik og gadgets. Med fjernstyret og elektronisk legetøj får både du, dine børn og dine venner timevis af underholdning, der både kan foregå i haven og i stuen.

  • Masser af underholdning både ude og inde
  • Vælg iblandt mange forskellige typer og varianter
  • Findes til både store og små legebørn


Bilka.dk tilbyder et stort udvalg af forskelligt fjernstyret og elektronisk legetøj. Det gælder alt fra droner til elektroniknørder, fjernstyrede biler og smarte walkie talkies. I udvalget finder du med andre ord noget for enhver smag.

Legetøj til alle aldre – til lands og i luften

Er du i tvivl om, hvilket slags legetøj du skal vælge? Et bud på noget fjernstyret legetøj, der vil vække glæde hos både store og små – og gøre det længe – er de populære droner, der efterhånden fås i mange varianter. Det gælder både legetøjsdroner til børn og de professionelle droner, der med noget mere avancerede funktioner og egenskaber henvender sig til de voksne. Droner kan ligeledes fås både med og uden kameraer. Af netop denne årsag skal dronerne anvendes med omtanke – hvis du er i tvivl om de gældende regler og ønsker gode råd til dronebrugen, kan du blive meget klogere i guiden om droner her.

Hvis det i stedet for luften helst skal foregå på landjorden, kan du vælge en sej, fjernstyret bil. Disse kommer ligeså i forskellige varianter og i til alle aldre. Til de mindste kan du bl.a. vælge en fjernstyret bil fra de kendte Cars-tegnefilm fra Disney. Er ungerne større, og skal der mere fart over feltet? I så fald kan du også vælge et af de seje, hurtige og kraftfulde biler fra BLACKZON. Her er der spænding og action for alle pengene – så selv de voksne bliver underholdt.

Køb legetøj online på Bilka.dk i dag

Find det fjernstyrede og elektroniske legetøj, der passer bedst til dig, ungerne eller måske dine venner her på siden og bestil det online i dag. Husk, at du på Bilka.dk naturligvis også finder meget andet legetøj end det, der er fjernstyret. Se det hele i vores store legetøjsudvalg, hvor der er underholdning til både babyer, børn, teenagere og voksne legebørn.