LEGETØJSPANELET

Julen 2017 står for døren, og det kan være svært at finde den perfekte gave til familiens mindste. Heldigvis har Bilka sit helt eget panel af eksperter på området, nemlig legetøjspanelet! Her på siden har vi samlet videoer af legetøjstests, så du kan få masser af julegaveideer til børn og finde netop den julegave, som vil skabe allermest glæde hos den heldige modtager.

LEGETØJSPANELET anbefaler også...

Find den perfekte julegave til børnene

Julen er en magisk tid – især for familiens mindste. Efter 24 decemberdage fyldt med spænding er forventningerne høje, for hvad mon der gemmer sig i gaverne under juletræet? Fordi forventningens glæde er på sit højeste, kan børn blive skuffede, hvis de får en gave som bare ikke rigtigt passer til dem – det er ikke utaknemmelighed, men børnene viser bare altid deres umiddelbare reaktion helt uden filter.
 
Har du brug for lidt inspiration til at finde de bedste julegaver til børn i 2017, så hjælper Bilkas legetøjspanel dig på vej! Legetøjspanelet har nemlig testet legetøj og givet det stjerner, så du bedre kan finde lige præcis den gave, der med garanti skaber glæde, når den bliver pakket op juleaften.

Er der nogen der ved noget om legetøj, så er det børn!

Nogle gange kan det være svært at overskue det store udvalg af legetøj i de flotte legetøjskataloger, der pludselig dumper ind af brevsprækken op til jul. Selvom dit barn måske ihærdigt sætter masser af krydser i legetøjskataloget, kan det være lidt af en udfordring og temmelig tidskrævende at finde den helt perfekte julegave til lige præcis dit barn.
 
Netop derfor har Bilka og Billie samlet et panel af eksperter, nemlig 12 friske og engagerede piger og drenge med vidt forskellige interesser og alder. Legetøjspanelet bygger på idéen om at hvis der er nogen der ved noget om legetøj, så er det ikke voksne, men børn. 
 
I Billies Store Legetøjskatalog kan du holde øje med stemplet og læse hvad børnene har sagt om legetøjet. I videoerne her på siden kan du blive endnu klogere på legetøjspanelets anbefalinger til årets mest populære julegaver og se hvor mange stjerner de har givet legetøjet – fra 1-5 stjerner.
 

Hvad står øverst på dit barns ønskeliste?

Måske har dit barn allerede lavet en lang ønskeliste til jul med mere eller mindre realistiske ønsker. Som forælder, bedsteforælder, moster, onkel osv., vil man selvfølgelig gøre alt for at opfylde barnets største ønske, men rumraketter og cirkusser er jo ikke altid lige til at skaffe.
 
De fleste børn ønsker sig legetøj i julegave, men vi vil som voksne gavegivere gerne sikre, at der er masser af legeværdi og mange timers sjov og hygge, i netop det legetøj vi giver i gave. Her kan legetøjspanelets videoer hjælpe dig, fordi du får mulighed for at se nærmere på legetøjets funktioner og detaljer.
 
Det kan også være at du slet ikke aner, hvad du skal købe til junior i år? Så tjek legetøjspanelets anbefalinger ud og lad dig inspirere mest af de børn, som minder om det barn du skal give gave til, både i forhold til barnets alder og køn.

Undgå julepanik og køb julegaverne på Bilka.dk

Hvert år skal der købes masser af julegaver til juleaften, og det kan være svært at undgå juletravlhed, samtidig med at man gerne vil give børnene den bedste gave, for det er jo ofte dem der ser allermest frem til juleaften. Det er måske også derfor du netop nu sidder og leder efter inspiration til gode julegaver til børnene.

Hurtig levering – julegaverne klar under træet!

For at undgå jule stress og jag kan du købe julegaverne på Bilka.dk med levering direkte hjem til dig, eller til nærmeste varehus. Vi har altid hurtig levering, så du sikrer at julegaverne er klar under træet på den store aften. Læs mere om vores leveringsmuligheder lige her.

Endnu flere ideer til årets bedste julegaver

Har du brug for endnu mere inspiration til årets bedste julegaveideer? Så se nærmere på vores julegaveguide, hvor vi har samlet inspiration til gode juleønsker, hvad enten det er mænd, kvinder, bedsteforældre, teenagere eller børnene, der skal forkæles med den helt rigtige julegave. I julegaveguiden finder du alt fra praktiske juleønsker til familiesjov eller selvforkælelse, som med garanti vækker glæde hos modtageren juleaften.