PLUS gyngestativ med multistolper

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

PLUS gyngestativ med multistolper

Enkelt og pænt gyngestativ fra PLUS, der bare indbyder til sjov leg og aktivitet for børnene. Dette gyngestativ består af 9x9 cm trykimprægneret stolper og en 9x9 cm trykimprægneret overligger. Jordankre og samlebeslag er fremstillet af stål. Der følger ikke gyngesæder eller kabineophæng med i denne model.

God placering

Det er mest hensigtsmæssigt at placere gyngestativet på et jævnt område og med mindst to meter fri plads rundt omkring det. Det vil sige ingen træer, buske, hus og andre genstande inden for to meter af stativet. Gyngestativets stolper skal nedstøbes ca. 88 cm.

Holdbare dele

Stolperne måler 9 x 9 x 238 cm, mens overliggeren måler 9 x 9 x 268 cm. Stolperne og overligger er trykimprægneret og da imprægneringen primært bliver optaget i overfladen, så kan det være en god ide at efterbehandle med træpleje for at forlænge holdbarheden. Jordankre og samlebeslag er varmegalvaniseret. Delene har derfor en langsigtet rustifri-beskyttelse. Ståldelene kræver derfor ingen vedligeholdelse. Dog vil den blanke overflade med tiden ændre sig til en mindre grå metalfarve.

Samle-selv

Gyngestativet leveres som en komplet saml-selv-pakke med komplette dele. Her kan du læse monteringsvejledningen for stativet - Samlevejledning.


Varenummer 100203004
ID 000000000023242101-EA
Test og godkendelser
  • Max. 140 kg
Inkluderet tilbehør
  • Inkl. 4 stk. jordankre og samlebeslag
Passer til
  • Børn
Består af
  • Stolper, Overligger, Jordankre, Samlebeslag
Diverse mål
  • Stolper: 9 x 9 x 238 cm, Overligger: 9 x 9 x 268 cm
Maximum antal brugere samtidigt
  • 140 kg
Materiale
  • Træ og stål
Behandlet
  • Varmgalvaniseret stål, trykimprægneret træ
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Tilbehør
PLUS gyngesæde rød
149 kr.