Løbehjul

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af løbehjul. Vi har Razor løbehjul i forskellige farver. Løbehjul, der kan foldes sammen, som gør det nemt at opbevare dit løbehjul i perioder, hvor det ikke bliver brugt. Du finder også el løbehjul, som kan give dit barn et ekstra skub på vejen.

Løbehjul kan være en sjov og smart måde, for dit barn, at komme i skole på eller et hurtigt smut hen til en legekammerat. Et løbehjul kan også bruges af de meget aktive til at lave stunts med, se en kort video om dette nederst på siden.

 

 

62 produkter
Lys til løbehjul, skateboards eller cykler
148 kr.
Lys til løbehjul, skateboards eller cykler
148 kr.
Lås til Scooterz løbehjul
98 kr.
Fra 5 år
298 kr.
Fås kun online
Fra 8 år
1.498 kr.
Fås kun online
To hjul med alukerne til trick løbehjul
219 kr.
Fås kun online
Swingcar er en sjov bil til både drenge og piger helt ned fra 2 års alderen. Kører når rattet bevæges fra side til side - ingen batterier, pedaler eller støj. PU hjul i høj kvalitet sikrer lydløs kørsel - og gør den særdeles skånsom mod gulvet.
449 kr.

Lav tricks på dit løbehjul

Flere og flere laver tricks på løbehjul. I videoen ser du børn lave flere forskellige tricks.

Forsøg dig med tricks på en lille skateboardrampe i nærheden af dig. Et af de mest almindelige tricks er et bunny hop, som er et hop hvor du står på løbehjulet imens du hopper.
 

Husk hjelm og beskyttelsesudstyr når du bruger dit løbehjul til tricks og andet sjov.

Tilpas udvalget
×
Kategori
Løbehjul type
Brand
Alder
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies