Babylegetøj

Helt små børn har lettest ved at orientere sig mod de ting, der er ganske tæt på. Det er derfor godt, hvis du f.eks. vælger uroer i stærke farver som baby legetøj, da klare farver er lettest for barnet at se. Når barnet bliver lidt ældre, begynder det at have behov for at røre ved ting og putte dem i munden. Det er derfor vigtigt, at babylegetøj ikke indeholder små dele.

 

 

143 produkter

Flot og solid gåvogn

Fra 9 måneder
336 kr. 448 kr.
Fra 12 måneder
171 kr. 228 kr.
Stabel ringene efter farve og form
Fra 19 måneder
141 kr. 188 kr.
Fra 12 måneder
73,50 kr. 98 kr.
Fra 0 måneder
58,50 kr. 78 kr.
Fra 1 år
298,50 kr. 398 kr.
Fra 1 år
171 kr. 228 kr.
Fra 1 år
111 kr. 148 kr.
Fra 12 måneder
73,50 kr. 98 kr.
Fra 18 måneder
186 kr. 248 kr.
Babyrangle i hammerform
96 kr. 128 kr.
Brio's år 1959 inspireret Dachsie
Fra 19 måneder
111 kr. 148 kr.

Styrk dit barns udvikling med babylegetøj

Glæd familiens mindste med nyt legetøj, der både kan underholde og bidrage til barnets udvikling. Hos Bilka.dk har vi samlet et udvalg af sjovt og underholdende legetøj, der vil glæde små børn. Her finder du legetøj til familiens mindste.

Til barndommen hører legetøj i alle afskygninger. Fra vi er helt små hjælper legetøj os til at udvikle os motorisk og hjælper os på vej til at udvikle kreative evner. Gennem legetøj bliver børn ikke blot underholdt, men stimuleres på samme tid, hvilket udvikler de mindstes koncentrationsevne og motorik. Med det rette legetøj til dit barn kan du derfor hjælpe familiens mindste på vej i sin udvikling. Tag derfor et kig på vores udvalg fra kendte legetøjsbrands, der byder på klassikere fra BRIO til nye modeller fra Fisher Price og Bright Starts.

Motorisk legetøj

Mangler du babylegetøj, der kan styrke dit barns motorik, er babylegetøj fra Fisher Price og Bright Starts et godt valg. De to legetøjsbrands producerer legetøj, der er skabt til at træne dit barns motorik og skabe rammerne for leg og udvikling. Med f.eks. et Bright Starts aktivitetstæppe er du derfor sikret god underholdning for familiens mindste, der styrker dit barns koncentrationsevner og bidrager til den motoriske udvikling. Under aktivitetstæppet kan dit barn nemlig lege med mange sjove figurer og når dit barn skal øve sig i at vende sig om på ryggen eller maven, kan du rykke rundt på de små figurer - herved bliver det sjovt at øve sig i at nå ting på afstand.  

Nostalgisk legetøj

Legetøj bringer altid glæde og med klassikere fra BRIO kan du give dit barn et stykke legetøj, der skaber glæde og gode minder gennem generationer. BRIO er nemlig forbundet med nostalgi og vækker minder hos forældre og bedsteforældre, når de ser de mindste gå tur med en BRIO gåvogntrille afsted med BRIO dachsiehunden eller lege kok ved BRIO legekøkkenet. BRIO byder nemlig på mange klassikere, der har skabt glæde for børn i mange generationer og fortsat er et hit blandt små drenge og piger. Mangler du klassisk legetøj til børn på 1 og 2 år, finder du mange modeller, der vil underholde en lille dreng eller pige. Du kan derfor med fordel bestille legetøj fra BRIO til drenge og piger – her er du garanteret legetøj, der giver glæde og skaber minder.

Tag derfor et kig på vores spændende udvalg af sjovt og underholdende legetøj, der byder på legetøj til babyer samt underholdende legetøj til børn fra 1 år. Her finder du med sikkerhed legetøj, der vil glæde et barn, du holder af. Mangler du en gave til en lille dreng eller pige, kan du nemt finde inspiration i Bilkas skarpe udvalg, hvor du finder gode klassikere og nye modeller, der giver timevis af underholdning. Bestiller du legetøj for mere end 1000 kr. online, tilbyder vi dig fri fragt – herved bliver det nemt at shoppe gaver online og sikre modtagelse til tiden. Vi leverer nemlig din ordre inden for få dage, så du snart kan glæde et barn, du holder af!

Tilpas udvalget
×
Kategori
Brand
Alder
Kampagne
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies