Portvin på tilbud for enhver smag

Opdag lækker portvin på tilbud hos Bilka.dk. Mangler du en oplagt vin til kaffe, dessert eller måske bare som ren nydelse? Smag på en sød og kompleks portvin fra Portugal og prøv en god og billig Ruby eller Tawny. Se alle de stærke tilbud på portvin herunder.

Høst et godt tilbud på portvin

Åbn op for stærke tilbud på portvin hos os. Opkaldt efter den portugisiske storby Porto, Portvin er for mange et synonym med noget af det mest interessante vin fra Portugal. Med portvin på tilbud er der god grund til at springe ud i den rige verden af den specielle vin. Vi anbefaler portvin hvis du er på udkig efter:

  • Sød rød eller hvidvin
  • Høj alkoholprocent på 18-20 %,
  • Til dessert eller ren nydelse

Portvin er en særlig variant i familien af hedvine, som du for eksempel kan nyde som aperitif eller til dessert. Du kan finde portvin på tilbud, der både kan være rød og hvid. Vi anbefaler blandt andet portvin til is- og chokoladedesserter. Mangler du en rigtig julevin, er portvin også en smagfuld partner til den hjemmelavede risalamande.

Nyd flere varianter af portvin på tilbud

Hos Bilka.dk har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer af portvin på tilbud. Overordnet set kan du opdele portvin i Ruby og Tawny, som du desuden kan opdele i hierarkier alt efter lagring og kvalitet. Læs med videre og få et godt overblik over de to særlige typer:

  • Ruby - En frugtig og mørk portvin, som er lagret i to til tre år. En Late Bottled Vintage variant er lagret mellem fire og seks år. Er du heldig og få fingrene i en Vintage Port, får du den fineste Ruby portvin, som kan ligge i mange år.
  • Tawny - Mere en god blanding af flere forskellige årgang, som du kan kende på den mere brunlige farve fra længerevarende lagring på fad. Ligesom med Vintage Port, er Colheita kongen, når det kommer til Tawny portvin.

Er du klar til at vælge din flaske? Køb din portvin på tilbud hos Bilka.dk i dag.