Skål med vidunderlig vodka på tilbud

Bliv fristet af Bilka.dk’s udvalg af vodka på tilbud og få flere flasker for pengene. Vodka er en alsidig spiritus, som du kan benytte på mange måder og lave flere populære drinks på. Lige her på siden kan du se alle de stærke tilbud på vodka til den gode aften.

Vælg din Vodka på tilbud

Uanset om du går efter den billigste variant for en hyggelig og omkostningsbeskeden aften eller den mere rene vodka oplevelse fra de eksklusive destillerier, har du flere muligheder for at gøre et specielt godt køb på dine favoritter. Hos Bilka.dk kan du være heldig at få fingrene i skarpe tilbud på vodka fra eftertragtede samt velkendte mærker som:

  • Absolut vodka
  • Grey Goose vodka
  • Cuba vodka

Vores vodka på tilbud kan både optræde i form af en neutral type samt en mere aromatiseret type, hvor frugt som citrus, appelsin med mere bringer en anderledes frugtig smag. Neutral og klassisk vodka kan være svært at differentiere imellem, da du her får spiritus, der er mere karakteriseret af den rene smag af alkohol.

Lav billige drinks med tilbud på vodka

Vodka er ikke uden grund trofast inventar i drinksbaren. Du har en hel verden af simple drinks og rige cocktails foran dig, hvor vodka spiller første violin som bidragsyder til spiritus i glasset. Du kender måske allerede rigeligt til, hvordan dine yndlingsdrinks med vodka bliver lavet eller måske blander du det op med sodavand? Bilka.dk giver dig inspiration til drinks og cocktails, som du kan lave med vodka på tilbud: 

  • Bloody Mary - Benyt neutral vodka, tomatjuice, citronsaft, tabasco sauce, Worcestershire sauce salt og pepper. (Tip: Også godt mod tømmermænd)
  • Cosmopolitan - Her har du brug for neutral vodka, appelsinlikør, tranebærjuice, limesaft og appelsinskal til pynt.

Hos Bilka.dk kan du opdage mere end bare tilbud på vodka. Mangler du andet billig alkohol til at mixe i dine drinks og cocktails, eller er du på udkig efter en attraktiv pris på udvalgte mærker? Tag et kig på vores store udvalg af spiritus på tilbud og spar penge på blandt andet gin, whisky og rom.