Tag en tequila på tilbud

Tequila på tilbud giver dig flere muligheder for en hyggelig og festlig stund. Nyd den rent som et dejligt shot eller mix sommerlige drinks og cocktails som Margarita og Tequila Sunrise - valget er dit. Se Bilka.dk’s udvalg af mexicansk tequila på tilbud lige her.

Sæt mexicansk præg på aftenen med tequila på tilbud

Er du på jagt efter en eksklusiv tequila til nedsat pris, eller er du på udkig efter den velkendte og billige Sierra tequila med den ikoniske sombrero på toppen? Uanset hvilken tequila-drikker du er, er der gode priser at finde på din foretrukne flaske hos Bilka.dk. Alt efter indholdet af agave og område, kan du opdele tequila opdelt i:

  • 100 % agave (fra den blå agave plante)
  • Mixto (Indeholder mindst 50% agave)
  • Mezcal (tequila, der ikke er fra Jalisco regionen)

Tequila er på mange måder essensen af Mexico, når det kommer til festligheder. Du kan også nyde det til klassiske og lette mexicanske retter som tacos med kylling og nachos med forskelligt tilbehør. Prøv dine vante favoritter eller opdag en ny verden af smagfuld spiritus med tequila på tilbud.    

Lav festlige drinks med tequila

Tequila er en god partner til den hyggelige aften, hvis du vil lede din smagsløg væk fra det køligere danske vejr og hen sydpå til varmere og mere solskinsrige himmelstrøg. Du kan lave flere eksotiske drinks med lækker tequila på tilbud fra Bilka.dk. Vi giver dig inspiration til hvordan, du kan lave nogle af de mere populære drinks med tequila:

  • Margarita - Den friske og lidt syrlige cocktail kan du lave ved hjælp af tequila, appelsinlikør såsom Cointreau eller Triple Sec og limesaft. Du kan også tilsætte et par skiver af lime for ekstra pynt.  
  • Tequila sunrise - Farven på denne flotte drink ligner til forveksling en varm solopgang, deraf inspirationen til navnet. Du kan nemt lave denne dejlige drink ved hjælp af blot tre ingredienser: Tequila, appelsinjuice og grenadine. 

Køb din tequila på tilbud hos Bilka.dk og lave gode drinks og cocktails eller nyd det som dejlige shots. Sidst, men ikke mindst : Husk salt og lime/citron til.