Skål med lækre shots på tilbud

Køb skønne shots på tilbud hos Bilka.dk og skru og for hyggen. Hos os har du blandt andet chancen for at få stærke priser på farverige Små Sure, nydelige Råstoff shots og meget mere til at fylde shotsglassene. Se udvalget af shots på tilbud her.

Shots på tilbud til hygge og fest

Der er så sandelig shots til enhver lejlighed. Har du for eksempel lyst til en lille en til det hyggelige selskab eller ønsker du at sætte lidt fest og farver på aftenen, kan en god flaske med shots til deling være det oplagte valg. Uanset om du er loyal over for lakrids eller er vild med syrlige shots, har vi sikkert noget for dig - og så til en stærk pris. 

Hos Bilka.dk har du blandt chancen for at fange populære shots på tilbud som:

  • Ga-Jol
  • Fisk
  • Råstoff
  • Små sure

Er du ligesom mange andre danskere vild med shots som et godt supplement til middagen eller den kolde øl? Hos Bilka.dk kan du opdage et stort udvalg af shots og dermed mange gode tilbudsmuligheder. Sæt en flaske på bordet og skænk op for en hyggelig fælles stund med shots på tilbud. 

Shots for enhver smag

Du kan blive præsenteret for shots i mange forskellige formater, og der er virkelig noget for enhver. Er til en festlig flaske med Ga-Jol og Små Sure eller til luksusshots med Råstoff? Fyld dit shotglas op din favorit shots på tilbud og udbring en fælles skål i godt selskab. Du har chancen for at nyde typer af shots som:

  • Bitre shots - For eksempel Jägermeister (se også bitter)
  • Lakridsshots - For eksempel Ga-Jol og Fisk
  • Sure shot - For eksempel Små Sure

Du kan selvfølgelig også skabe dine egne shots. Prøv for eksempel en Skumbanan shots. Det eneste du skal bruge, er Licor 43, Pisang Ambon (bananlikør) og kakaomælk - Værsgo, så har du et lækkert shot med Skumbanan. Har du lyst til smagen af det klassiske Danmark, er en Æblekage med Licor 43, æblemost og flødeskum også et sikkert hit. 

Prøv flere hjemmelavede opskrifter med shots på tilbud hos Bilka.dk.