Luk op for lækker likør på tilbud

Hos Bilka.dk kan du finde et skarpt udvalg af likør på tilbud for enhver smag. Opdag stærke priser på blandt andet Baileys, Aperol, Kahlúa og Campari. Dyk ned i vores udvalg og find den rette likør på tilbud til dit behov.

Likør på tilbud til specielle nydelser

Likør er en alsidig kategori af spiritus. Du kan for eksempel nyde likør som Baileys og Campari som de kommer i flasken, eller du kan anvende det som en vigtig ingrediens i velkendte drinks og cocktails som White Russian, Margarita og Aperol Spritz. Smagen og konsistensen kan variere en hel del. Hos Bilka.dk har du chancen for at fange lækker likør på tilbud fra kendte favoritter som:

  • Aperol
  • Baileys
  • Campari
  • Kahlúa

Likør kan både optræde i form af frugtlikør, kaffelikør, flødelikør, chokoladelikør og mere til. Du kan nyde likør i flere sammenhænge. En dejlig Baileys kan for eksempel være en oplagt partner ved siden af kaffekoppen. Skal du fejre sommerens ankomst med en frisk og festlig drink, er Aperol til Aperol Spritz et populært valg blandt mange.

Likør åbner for flere skønne drinks

Med likør på tilbud kan du åbne op for en rig verden af skønne drinks og cocktails, som du nemt kan lave derhjemme. Der er så sandelig likør til enhver lejlighed og enhver smag. Hos Bilka.dk kan du få inspiration til nemme og populære drinks, hvor likør gør en flot optræden. Du kan blandt andet kaste dig ud i at prøve:

  • Aperol Spritz - Aperol, Prosecco, danskvand og en skive appelsin.
  • Margarita - Appelsinlikør, tequila, friskpresset limesaft og eventuelt sukkersirup.
  • White Russian - En simpel og lækker drink med Kahlúa, vodka og mælk.

Med Baileys på tilbud kan du også lave din egen fantastiske flødeis til en god hjemmelavet dessert, der er et sikkert hit blandt de fleste gæster. Mix blot Baileys med piskefløde, pasteuriserede æggeblommer, flormelis, vaniljestænger og eventuelt lidt kaffe. Sæt cremen i fryseren i seks til otte timer og server det for de isglade gæster. Mums! siger vi bare. 

Afprøv flere fantastiske opskrifter med likør på tilbud hos Bilka.dk.