Nyd Brandy og cognac på tilbud

Skal det være lidt ekstra hyggeligt og sofistikeret, uden at prisen spænder ben for dig? Med smagfuld cognac på tilbud fra Bilka.dk kan du nyde et dejligt glas af den gyldne franske brændevin til en stærk pris. Forkæl dig selv med brandy og cognac på tilbud herunder.

Bliv fristet af fin cognac på tilbud 

Cognac bliver af mange betegnet som en ret luksuriøs form for nydelse. Der er en oplagt partner til den rolige og hyggelige stund, typisk efter en god middag, hvor ganen har fortjent lidt ekstra forkælelse som en smagfuld afslutning. Men hvem siger, at du skal betale fuld pris for at kunne smage på de gyldne og forførende dråber? 

Gør et godt køb hos Bilka.dk og vælg brandy og cognac på tilbud fra velkendte producenter som:

  • Courvoisier
  • Hennessy
  • Renault 

Hos os har du chancen for at finde en god flaske brandy eller cognac på tilbud. Vi har et bredt udvalg af dejlig brændevin fra flere lande. Spanien og Italien er for eksempel andre land, der forstår sig på at producere en nydelig brandy. Du kan også prøve se hvad de andre franske brandyproducenter gemmer på af luksuriøse smagsoplevelser.

Brandy og cognac - hvad er hvad?

Først og fremmest bør du være klar over, at cognac er en type af brandy, men ikke alt brandy kan kalde sig for cognac. De to varianter minder dog til forveksling hinanden både hvad angår udseende og smag. Brandy er den generelle betegnelse for destilleret vin - den såkaldte brændevin. Men hvad med cognac?

Cognac er måden at lave brandy på i den franske Cognac region. Her får du destilleret hvidvin hovedsageligt af druen Ugni Blanc, der bliver lagret på egefad. Ligesom med fransk vin, er der stor fokus på lovkrav med kvalitet, produktion, lokal afgrænsning og lagring med formålet at skabe de nydeligste og mest autentiske resultater. 

Prøv en brandy eller cognac på tilbud i dag læn dig godt tilbage i lænestolen med et godt glas. Du kan desuden opdage en verden af mere skøn spiritus på tilbud hos Bilka.dk. Stærke tilbud - og mange af dem.