Køb billig bitter på tilbud

Er du ligesom mange andre danskere vild med en god bitter? Med bitter på tilbud fra Bilka.dk kan du nemmere holde pengepungen fyldt og samtidig forkæle smagsløgene med populære varianter som Fernet Branca, Jägermeister og Underberg. Se alle tilbud på aromatisk bitter lige her.

Bitter på tilbud til det lille pusterum

Smagen på bitter er generelt, ja du kan nok godt gætte det, bitter eller bittersød. Nogle elsker en dejlig bitter til den hyggestunden med vennerne, andre kan ikke fordrage det. Tilhører du den første lejr, kan du gøre et godt køb på dine favoritter hos Bilka.dk. Opdag lækker bitter på tilbud og spar gode penge på velkendte klassikere som:

  • Dr. Nielsen
  • Fernet Branca
  • Jägermeister
  • Underberg
  • 1-Enkelt

Bitter er kendetegnet ved den tydelige tilstedeværelse af krydderier eller urter i smagen. Her du for eksempel prøvet en Underberg, har du nok rigeligt med bekendtskab til denne fremtrædende smag, der hænger fast i ganen. Få fat i blandt andet dejlig dansk og tysk bitter på tilbud eller prøv en italiensk klassiker med Fernet Branca på tilbud. 

Du kan også lave skønne drinks med bitter

Du kan naturligvis nyde din bitter som den kommer i flasken, men du har også mulighed for at eksperimentere lidt og mixe skønne drinks.  Især Jägermeister åbner op for flere forskellige muligheder. Vi giver dig et par inspirationstips til hvordan du kan lave lækre og simple drinks derhjemme. Med bitter på tilbud kan du for eksempel prøve: 

  • Brandbil - En simpel og klassisk drink med Jägermeister og rød sodavand.
  • Jägerbombs - Jägermeister i shotglas, som du putter ned i et glas med Red Bull. 
  • Jägermeister Mule - Jägermeister, ginger beer og friskpresset limesaft.

Sætter du pris på “en lille en” til den stille stund og stærke tilbud? Hos Bilka.dk kan du gå på jagt efter flere skarpe priser på spiritus. Find for eksempel et godt tilbud på snaps og akvavit til frokostbordet og skænk op for flere danske klassikere som Brøndum snaps og Aalborg Akvavit.

Hos Bilka.dk finder du et kæmpe udvalg af dejlig spiritus på tilbud. Altid stærke tilbud – og mange af dem.