Køl af i varmen med en pool på tilbud

Har du svært ved at klare dig igennem varmen, eller trænger du og familien til lidt sjov og leg i vand ude i baghaven? Så dyk ned i vores dejlige kølige udvalg, og find en ny pool eller badebassin på tilbud. Her venter der skægge stunder for store og små.

Find pool på tilbud til alle vandhunde

Når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, vil du sikkert gerne undgå den bagende sol med en kold dukkert i vandet. Det kan dog sagtens ske, at du ikke lige har mulighed for et hurtigt smut til stranden eller badesøen. Derfor kan en pool til haven derhjemme være et oplagt alternativ til dig. Således kan du hurtigt komme ned i afkølende vand med et dejligt badebassin på tilbud.

Uanset alder er der gode muligheder for at hoppe ned i en forfriskende pool eller badebassin på tilbud. Vælg blandt:

  • Små babypools
  • Mindre børnebassiner
  • Større oppustelige pools
  • Store stålvægspools

På Bilka.dk kan du også finde en masse godt tilbehør til din pool eller badebassin. Fra nyttige produkter til at holde din pool flot og ren og til oppustelige ringe og madrasser. Der er altså god udsigt til, at du kan vælge den rigtige pool på tilbud, der passer til dit og din families behov. Overrask og forkæl dine børn ved næste sommerdag.

Sådan kan du holde din pool pæn og ren

For sikker badning er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde og rengøre din pool. Vandet i sig selv bør også holdes rent, så du og resten af familien kan bade uden alger og bakterier i vandet. Hvis du benytter dig af klor, bør du sikre dig, at vandet først har den rette neutrale pH-værdi, som du nemt kan måle med pH strips.

Du kan også benytte dig af andre smarte metoder til at holde vandet rent uden brug af kemikalier som klor. Et dyrere alternativ er at skifte vandet ud med korte mellemrum, der dog ikke bør gå for meget ud over din vandregning. Start din nedkøling i dag på Bilka.dk, og bestil din pool på tilbud online.