Opnå skarphed med Gillette Fusion på tilbud

Sørg for, at din barbering er helt i top, samtidig med at priserne er helt i bund, når du køber Gillette Fusion på tilbud. Få alle hårene med og vælg Gillette barberblade på tilbud for en glat og tæt barbering til knivskarpe priser. Læs vores gode råd herunder på Bilka.dk.

Professionel barbering med Gillette Fusion på tilbud

Her på Bilka.dk kan du finde ultra tynde og fine Gillette barberblade på tilbud, der giver dig en skarp præcision i din barbering. Siden 1905 har Gillette være kendt for konstant innovation i deres barberblade. Missionen er at give dig den ultimative barbering. Med deres mangeårige erfaring og ekspertise kan du stå helt skarpt til dagens udfordringer.

Har du sensitiv hud? Du har også god mulighed for at finde en skånsom skraber, der hjælper mod irritation. På Bilka.dk sørger vi for den rette pleje til dig, så du altid kan ligne den bedste version af dig selv.

Sådan får du præcis barbering med Gillette på tilbud

Driller din barbering? Vi giver dig nogle smarte tips, så du kan få en bedre barbering uden gener og sår:

  1. Fugt din hud i mindst tre minutter, for eksempel med et bad. Det gør din barbering lettere, da det kan reducere modstanden for barbering af hårene.
  2. Anvend en god barberskum eller gel, der beskytter din hud ordentligt mod irritation og sår.
  3. Tjek efter for sløve blade, så du opnår den tætteste barbering og undgår modstand i hårene.
  4. Barber med lette bløde bevægelser, da et skarpt barberblad gør det meste af arbejdet, uden at du skal lægge kræfter i. 
  5. Skyl bladene hyppigt og gerne efter hver bevægelse, så du holder dit barberblad fri for hår og skum.
  6. Barber både med og mod hårene, da du med de rette barberblade kan skrabe mod hårene for et helt glat resultat. Her kan ekstra skum være en god idé.
  7. Anvend fugtighedscreme eller aftershave for en blød og behagelig følelse, der også hjælper mod tør hud og irritation.  

Sådan! Nu er du forhåbentligt klar til at opnå tilfredsstillende barbering med Gillette Fusion på tilbud.