Oplev sikker køretur med tilbud på autostol

Her på siden er der god chance for, at du ka’ finde et stærkt tilbud på en sikker autostol eller selepude fra anerkendte mærker som Britax-Römer, Eichhorn og Welldon. Kom godt afsted på en hyggelig køretur sammen med din familie med tilbud på autostole og beskyt din guldklump.

Bliv spændt godt fast med tilbud på autostol

Er familien blevet lidt større, og skal der snart være en ekstra lille person omme på bagsædet? Kan du svare ja, har du sandsynligvis brug for en sikker autostol, der på behagelig vis beskytter barnet under køreturen. På Bilka.dk kan du finde tilbud sikkerhedsgodkendte autostole tilpasset dit barns alder og størrelse. 

Oftest kan du finde tilbud på en autostol i tre forskellige størrelsesgrupper:

  • Gruppe 0+: Fra 0-5 måneder, 0-13 kg.
  • Gruppe 1: Fra 9 måneder-4 år, 9-18 kg.
  • Gruppe 2: Fra 3-12 år, 15-36 kg.

Alle vores praktiske autostole på tilbud er naturligvis mærket og godkendt med ECE sikkerhedsmærkning. Autostole med Isofix er også specielt i-Size mærket, hvilket betyder, at de er blevet grundigt testet for sidekollisionspåvirkning. Du kan altså med ro i maven bestille en autostol på tilbud online på Bilka.dk.

Vælg det rigtige tilbud på autostol

Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg, når du bestiller en autostol på tilbud. Derfor giver vi dig nogle vigtige råd fra Forbrugerrådet TÆNK til at vælge den rette autostol. Blandt andet er det anbefalet, at du anvender en bagudvendt autostol så længe som muligt, da den beskytter bedre mod frontalkollision. 

Autostole med Isofix er en nem måde at fastspænde stolen i bilen ved at klikke den fast på Isofix beslagene. Dermed mindsker du risikoen for fejlmontering. Mange nyere biler har Isofix beslag indbygget i sæderne. Valget af autostole med Isofix er forudsat, at din bil har beslagene, ellers bør du ikke vælge det. 

Indtil dit barn har nået en højde på mindst 135 cm, bør guldklumpen sidde i en autostol eller på en selepude. Skal du have din baby eller mindre barn med ud på en gåtur i stedet? Gør et godt køb med vores flotte udvalg af tilbud på klap- og barnevogne.