Uhyggelig halloween

Halloween er en rigtig gyseraften og efterårsferie fyldt med hyggelig uhygge

Når vi rammer oktober, kommer den uhyggelige halloween tid. Halloween kan sammenlignes med allehelgensaften, for halloween er faktisk en sammentrækning af ordene All Hallows Eve, som kan oversættes til allehelgensaften. Mange af traditionerne ved halloween stammer fra USA. Her pyntes hjem og butikker uhyggeligt, og børn klæder sig ud. I Danmark forbinder mange efterårsferien med halloween, hvor vi hygger os med græskarmænd og lygter. Børn klæder sig ud som skeletter, spøgelser, hekse og uhyrer og går fra dør til dør, for at skræmme sig til lidt slik. Besøg Bilka.dk i dag, hvor du finder kostumer og pynt. Køb ind til halloween på Bilka.dk.

Du ka' købe alt til halloween festen her

Kategorier

Hvornår er det halloween?

Halloween, også kaldet allehelgensaften, fejres altid den 31. oktober hvert år, hvor den den første søndag i november kaldes for allehelgensdag. På allehelgensdag markeres dagen med gudstjeneste, hvor typisk tændes lys. Her fejrer du troens forbilleder og mindes de døde. De fleste forbinder dog halloween som aftenen med udklædning samt slik og ballade. 

Halloween - en dag fyldt med slik og ballade 

Der er mange måder at fejre halloween på. Mange børn går fra dør til dør, hvor de enten får slik, ellers laver de ballade. Derfor er mange hjem også fyldt med slik og godter, som de kan dele ud til de raslende børn. Her kan du nå at indsamle meget slik, som du kan nyde selv eller dele med din familie. De fleste vælger også at udklæde sig i uhyggelige kostumer såsom heks, vampyr, spøgelse og meget mere. 

Det er en tid, hvor du kan være kreativ og finde din barnlige sjæl frem. På Bilka.dk finder du både pynt til dit hjem samt kostumer til børn, så de kan klæde sig ud. Pynt dit hjem op til en festlig tid fyldt med uhygge, slik og ikke mindst ballade. Nyd denne aften, for den kommer kun én gang om året. 

Bestil alt til halloween på Bilka.dk

Det gode ved Bilka.dk er, at du kan købe alt, hvad du skal bruge ét sted. Så slipper du nemt for besværet og kan blot nyde dagen. I vores halloween sortiment finder du alt, hvad hjertet kan begære til fejring af halloween. Husk også at købe rigeligt med slik til alle de raslende børn, ellers kommer der ballade. Gå på opdagelse i vores udvalg, og køb ind til halloween allerede i dag på Bilka.dk.