Havemøbler til enhver have

Hvad enten du har en stor eller lille have, så finder du her havemøbler som passer perfekt til din have og dine behov.

Hvilket materiale skal dine havemøbler være i?

Vores havemøbler findes i en række forskellige materialer. Nonwood er et vedligeholdelsesfrit plastmateriale, som i strukturen minder om træ. Det specielle polyrattan er flettet kunstmateriale, som egner sig til de danske vejrforhold og det kræver desuden kun et minimum af vedligeholdelse. Du kan købe også havemøbler i træ, i almindelig plastik og haveborde med glas- eller granitbordplader.

Vedligholdelsesfrie havemøbler

Havemøbler i nonwood, polyrattan og plast er vedligeholdelsesfrie.
Se udvalget her.

Bilka havekatalog

Have katalog 2015

Inspirationskatalog 2015

Bilka ønsker alle en rigtig skøn sommer.

Sæt kulør på sommeren - vi har et stort udvalg af farvestrålende møbler, man kun kan blive glad for at være i selskab med.

Læs mere i vores inspirationskatalog.

Stort udvalg i havemøbler

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af billige havemøbler til din have, terrasse, altan eller udestue. Se vores havemøbelsæt, som findes i mange forskellige størrelser, loungesæt, som giver plads til hele familien eller cafésæt, som er perfekt til dig med en altan eller en mindre terrasse. Vi har også bord-bænkesæt, solvogne og havemøbelovertræk. Vil du gerne selv sammensætte dine havemøbler, kan du købe separate haveborde og havestole, som fås i et væld af farver.

Masser af sommerstemning
Med vores havemøbler får du masser af sommerstemning på din terrasse, altan eller hvor du vælger at sætte dem. Vi har naturligvis også havemøbler i mindre størrelser, så børnene også kan opleve glæde ved at være ude og spise ude om foråret og om sommeren. Og med en terrassevarmer og et par varme tæpper kan du forlænge muligheden for at være udendørs til langt hen på sæsonen.

Ta’ plads i en behagelig havestol, og forkæl dig selv med din yndlingsmad og –drikke. Køb gerne et par ekstra stole, så du har plads til gæster. Og er du typen, der elsker at få venner og familie på besøg til en dejlig grillaften, så køb et udtræksbord, så kan du hurtigt få plads til flere.

Farvestrålende havemøbler
Sæt kulør på sommeren. Måske har du lyst at få masser af farver ind på din terrasse eller altan. Vi har et stor udvalg af farvestrålende havemøbler, man kun bliver glad af at være sammen med.