Havemøbler til enhver have

Hvad enten du har en stor eller lille have, så finder du her havemøbler som passer perfekt til din have og dine behov.

Billige havemøbler m.m. - med fast lav pris

Havemøbelsæt, havestole og -borde, solvogne, pavilloner og hyndebokse. Find alt hvad du skal bruge til at invitere familien i haven. Stort udvalg - Altid med samme lave pris.

Se udvalget her

Hvilket materiale skal dine havemøbler være i?

Vores havemøbler findes i en række forskellige materialer. Nonwood er et vedligeholdelsesfrit plastmateriale, som i strukturen minder om træ. Det specielle polyrattan er flettet kunstmateriale, som egner sig til de danske vejrforhold og det kræver desuden kun et minimum af vedligeholdelse. Du kan købe også havemøbler i træ, i almindelig plastik og haveborde med glas- eller granitbordplader.

Vedligholdelsesfrie havemøbler

Havemøbler i nonwood, polyrattan og plast er vedligeholdelsesfrie.
Se udvalget her.

Stort udvalg i havemøbler

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af billige havemøbler til din have, terrasse, altan eller udestue. Se vores havemøbelsæt, som findes i mange forskellige størrelser, loungesæt, som giver plads til hele familien eller cafésæt, som er perfekt til dig med en altan eller en mindre terrasse. Vi har også bord-bænkesæt, solvogne og havemøbelovertræk. Vil du gerne selv sammensætte dine havemøbler, kan du købe separate haveborde og havestole, som fås i et vælg af farver.