Pust nyt liv i dit hjem

Trænger huset eller stakittet til en omgang maling? Uanset om du skal male en enkelt væg, et større rum eller et stakit, så har vi et stort sortiment af maling, der passer til netop dine behov. Inden du bestiller din nye maling, har vi lavet nogle guides, der kan hjælpe dig til at få det perfekte resultat.

Beskyt dit træværk og pift værelserne op

Når du kaster dig ud i et maleprojekt, kan det hurtigt blive en dyr affære, hvis ikke du først undersøger markedet for billig kvalitets maling. For det findes her på Bilka.dk. Her finder du et bredt udvalg af maling og træbeskyttelse til fornuftige priser og i mærker fra Tendens, Vores, Budget, Solignum og mange flere. Vi har sørget for, at give dig en bred vifte af produkter til lave priser og til ethvert behov.

Kendte kvalitetsmærker

Du kender sikkert vores mærker fra dit lokale varehus og ved hvad de står for. Så uanset om du gerne vil holde dig til et brand du allerede kender, eller om du hellere vil prøve noget nyt, så har vi spandevis af maling i den rigtige kvalitet til prisen. F.eks. er Tendens 1 og Solignum rigtig gode mærker inden for hhv. maling og træbeskyttelse. Du har desuden mulighed for at se og købe supplerende maling i vores Bilka varehuse. F.eks. hvis du skal have en bestemt blandet farve.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies