Drivhuse og tilbehør

Inspiration - Få mere ud af dit drivhus

Hør Claus Dalby fortælle om trædrivhuse

Claus Dalby er ivrig fortaler for trædrivhuse.
Hør ham fortælle om det smukke, hvide trædrivhus og få samtidig gode råd til, hvad du skal overveje, når du køber et drivhus - uanset om du vælger et drivhus i aluminium eller træ.


Besøg også Claus Dalbys univers på Bilka.dk  

Stort udvalg af billige drivhuse

Havesæsonen står for døren og mange haveejere er på udkig efter flotte og brugbare drivhuse, så planter og grøntsager kan få optimale vækstbetingelser. Og sæsonen i de danske drivhuse starter tidligt på året med dyrkning af radisser og salat samt senere hen smagfulde krydderurter, agurker og peberfrugter. Efterårsmånederne byder på plantning af f.eks. jordbærplanter og såning af sommerblomster, som kan overvintre i drivhuset.

Drivhuse for enhver smag

I Bilka og på Bilka.dk finder du et stort udvalg af billige drivhuse for enhver smag og til enhver have. Vores sortiment af drivhuse byder på mange varianter, størrelser og materialer. Er du i tvivl om, hvilket drivhus du skal vælge, så tag et kig på vores råd- og inspirationssider øverst på denne side, som guider dig til at finde det helt rette blandt vores drivhuse.

Blandt vores udvalg af drivhuse finder du både drivhuse med glas- og polycarbonatruder, ligesom du også kan vælge mellem drivhuse med alu-, grønlakerede- og sortlakerede profiler. Så gå på opdagelse i vores store udvalg af drivhuse og du er klar til en spændende sommer i haven.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies