Snerydning

Når vejrudsigten melder om sne og frost, er det med at være forberedt, hvis man er husejer. Fortovet skal ryddes for sne, så fodgængere ikke kommer galt af sted på de glatte underlag. Og indkørslen skal gøres farbar, så postbudet kan komme af med breve og pakker og så I selv kan komme ud af døren.

Mange sværger til den manuelle metode med kost og sneskovl, når sneen skal fjernes. Andre vælger den mere effektive løsning med sneslynge eller fejemaskine. Uanset hvad du foretrækker, så finder du her på Bilka.dk alt du behøver for at rydde din grund for sne.

11 produkter
Arbejdsbredde 70 cm
Motorkraft: 4,2 kW
5.795 kr.
Arbejdsbredde: 70 cm
Motorkraft 4 kW
4.499 kr.
Arbejdshøjde 51 cm
Motorkraft 4,8 kW
5.499 kr.
Arbejdsbredde: 46 cm
Motorkraft: 1,6 kW
1.795 kr.
Fejemaskine med benzinmotor 5,5 HK
6.194 kr.
Arbejdsbredde 61 cm
Motorkraft 4,4 kW
7.899 kr.
Arbejdsbredde 61 cm
Motorkraft: 4,8 kW
8.399 kr.
Arbejdsbredde: 60 cm
Motorkraft: 3,6 kW
4.499 kr.
Velegnet til såning af græs, til gødning eller til saltspredning
69,95 kr.
Arbejdsbredde 56 cm
Motorkraft: 3,2 kW
5.299 kr.
Effektiv salt- eller gødningsspreder
399 kr.

Hvordan er reglerne for snerydning?

Der er forskel på hvor stort et areal, du skal sørge for at rydde for sne, afhængig af hvilken type vej, du bor ud til. Men uanset hvor du bor, skal du sørge for, at sneen er ryddet mellem klokken 7 og klokken 22. Ellers kan du risikere at blive erstatningsansvarlig, hvis en uheldig fodgænger, postbuddet eller skraldemanden falder på din grund.

Bor du ud til en offentlig vej?

Skal du sørge for at rydde fortovet for sne samt salte eller gruse, ligesom du skal sikre dig, at der er ordentlige adgangsforhold for postbuddet eller skraldemanden inde på din grund. Det kan blandt andet betyde, at gangstier eller indkørslen skal være ryddet. Og i visse tilfælde skal du også sikre adgang til udvendige trapper.

Bor du ud til en privat vej eller sti?

Skal du sørge for at rydde sne samt salte eller gruse både fortov, sti, cykelsti samt kørebanen. Ofte vil det være sådan, at du kun skal rydde ud til midten af kørebanen. Og din genbo vil så have ansvaret for at rydde den anden halvdel.

Samtidig skal du selvfølgelig sikre dig, at postbuddet kan komme ind med post, og at skraldemanden har let adgang til skraldespanden.

Der kan være lavet særlige regler lokalt. Det kan eksempelvis være sådan, at grundejerforeningen er ansvarlig for at rydde for sne. Derfor er det en god ide at forhøre sig hos grundejerforeningen, så du er helt sikker på, hvordan du skal forholde dig, når sneen falder.

Tilpas udvalget
×
Brand
Kampagne
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies