Batterifamilier fra STIGA og BLACK+DECKER
Batterifamilier fra STIGA og BLACK+DECKER

Batterifamilier indenfor havemaskiner og elværktøj

Den nyeste teknologi indenfor havemaskiner er havemaskiner på batteri. Batterifamilier er serier af havemaskiner, som alle passer til samme batteri.

BLACK+DECKER batterifamilie
BLACK+DECKER 18V og 54V batterifamilie
Se udvalget her
BLACK+DECKER 36V batterifamilie
Se udvalget her

Læs mere om havemaskine- og elværktøj batterifamilier

Havemaskiner og elværktøj indenfor samme batterifamilie passer alle til samme batteri. Det betyder, at du kun behøver ét batteri til alle dine havemaskiner. Du kan også vælge at købe et ekstra, så du altid har et klart og opladet til at gå i gang med arbejdet i haven.

Selvom alle maskinerne passer til samme batteri, kan du stadig vælge imellem flere batterier indenfor hver batterifamilie. Batterierne adskiller sig på antal ampere. Derfor, hvis du ønsker et batteri med mere power, bør du vælge et batteri med flere ampere. Her på siden finder du desuden en guide, hvis du har brug for mere vejledning i valg af batteri.

Er du i tvivl om, hvilken serie du skal vælge, kan du læse om fordelene ved de forskellige serier ved at klikke dig ind på siden. Der kan du desuden finde videopræsentationer af serierne.

 

Fordelene ved at vælge havemaskiner på batteri

Når du vælger havemaskiner på batteri, får du maskiner med masser af power med mindre forurening end benzindrevne maskiner og samtidig uden besværlige ledninger.

Andre fordele ved at vælge havemaskiner på batteri er:

  • Slip for besvær med ledning
  • Mindre forurening
  • Kraftfulde maskiner
  • Alle maskiner til samme batteri

Med BLACK+DECKER batterifamilier kan du desuden også købe elværktøj til samme batteri.