Napoli havesæt med 8 Mood Air havestole – sort/teak

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Napoli havesæt med 8 Mood Air havestole – sort/teak

Napoli havebordet er moderne og har renelinjer. Stellet består af aluminium og dertil har bordet en vendbar bordplade, som giver bordet to forskellige udtryk.

Perfekt til terrassen med pladser til 6-8 personer. 

Elegant og komfortabel havestol

Mood Air havestolen er en variant af den populære Mood havestol. Forskellen er, at den er stabelbar og har åbning i ryggen, hvilket giver den et endnu lettere udtryk - deraf navnet Air. Du får en elegant havestol, hvor siddekomforten er helt i top, uanset om den skal bruges rundt om havebordet eller som en ekstra stol i haven. Og den lave vægt betyder, at den er let at flytte rundt på. 

Du bestemmer looket                                                                                    

Mood er engelsk for humør. Og det er ingen tilfældighed, at havestolen har fået netop det navn, for her er det nemlig dit humør, der afgør, hvordan den skal se ud. Er du til ensfarvet eller stribet look? Det er bare at skifte lamellerne, indtil du er helt tilfreds. Kun fantasien sætter grænser. Stolen bliver leveret med ensfarvede lameller, men du kan købe dem i en lang række andre smagfulde farver og skifte dem med et snuptag. Du presser blot lamellerne ud enkeltvis fra stellets bagside og trykker derefter de nye på. Det kan ikke være nemmere.

En stol for livet                                                                                                      

Det antracitgrå aluminiumstel og slidstærke armlæn giver dig en solid stol med lang levetid. Den kan praktisk talt modstå al slags vejr, men kan også nemt stables og pakkes væk for vinteren. En ting er sikkert - det tidsløse design betyder, at du vil fryde dig over stolen i mange år frem.

Stolens mål: 85 x 48,5 x 47 cm

Bordets mål: 220 x 100 x 74 cm

Plast/formstøbt plast 

 • Produceret i råvarer, som sikrer farveægthed og gør materialet robust, let og vejrbestandigt
 • Kræver minimal vedligeholdelse og rengøres med vand og sæbe
 • De formstøbte varianter er produceret, så det ligner traditionelt flettede møbler
 • Det anbefales, at havemøbler af plast opbevares tørt udenfor sæson
Glas 
 • Gladbordplader leveres i hærdet glas, hvilket gør dem yderst holdbare, og samtidig udstråler materialet et let og elegant udtryk.
 • Et hygiejnisk materiale, da snavs ikke kan sætte sig på overfladen. Kræver minimal vedligeholdelse. Kan anvende glasrens og evt. vand og sæbe ved rengøring. 
 • Småridser kan forekomme ved brug, derfor anbefales det at bruge dækkeservietter.
Aluminium
 • Aluminium er et stærkt og holdbart materiale. Andre egenskaber ved aluminium er bl.a. at det er rustfrit og vægten er lav, sammenlignet med f.eks. havemøbler i træ.
 • Minimal vedligeholdelse, anvend blot vand og sæbe ved rengøring. Det anbefales ikke at anvende en højtryksrenser til rengøring, eller rengøringsmidler som indeholder slibemidler og stærke kemikalier. 
 • Det anbefales at havemøbler i aluminium opbevares tørt udenfor sæson.

Dette produkt består af
Varenummer 100526490
ID 000000000089208791-EA
Type
 • Havemøbelsæt
Passer til
 • 8 personer
Materiale stol
 • Plast
Bordplade materiale
 • Glas
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Vi henviser til lagerstatus for de inkluderede produkter: