Havepejs, der giver hygge og varme

En havepejs er et hyggeligt samlingssted i haven, hvor I kan sidde og få varmen. Det forlænger sæsonen i haven betydeligt. Nogle pejse kan også bruges som grill, så du sparer plads og samtidig kan komme helt tæt på ilden. Se det store udvalg af havepejse herunder.

Vælg den rigtige terrassevarmer

Vil du gerne forlænge de lune aftner? Med en terrassevarmer kan du sidde lidt længere denfor og nyde din have eller altan. Læs om fordele og ulemper ved elektriske terrassevarmere og dem der bruger gas.

Havepejse giver flere og længere aftener på terrassen

De fleste af os trækker indenfor, når det begynder at blive koldt på terrassen. Med en havepejs kan du dog holde varmen derude i længere tid. Dermed kan du begynde at bruge terrassen tidligere på året og havde glæde af den om efteråret.

  • Giver mere varme på terrassen
  • Modeller, der også kan bruges som grill
  • Skaber et samlingssted i haven

 

Udover at give ekstra varme er der også mange former for havepejse, der kan bruges som grill. Dermed sparer du plads ved ikke både at skulle have en grill og en havepejs stående på terrassen.

Der er ikke noget, der kan samle os mennesker, som levende ild at varme sig ved. Mangler du et samlingssted i haven, er en havepejs derfor også det rette valg. Har du også overvejet nye havemøbler, kan du også finde dem her hos Bilka.dk.

 

Sådan vælger du den rigtige havepejs

Der er en række detaljer, som du bør tænke over, når du skal vælge en havepejs. Det er:

  • Hvilket materiale vil du gerne have en havepejs i? Her hos Bilka.dk kan du for eksempel finde havepejse i ler og støbejern. 
  • Skal den kunne bruges som grill? Nogle kan bruges som grill, andre kan ikke. Overvej, om du vil slå to fluer med et smæk ved at vælge en, der kan.
  • Hvilken form for brænde skal i havepejsen? De fleste af vores havepejse bruger almindeligt pejsebrænde, men vær altid opmærksom på det, før du vælger en.

 

Vælg en havepejs, der passer til din have

Smag kan ikke diskuteres, men spiller selvfølgelig også en afgørende rolle i forhold til, hvilken form for havepejs du skal vælge. Her hos Bilka.dk kan du både finde moderne og rustikke havepejse.

Bilka – Vi har Danmarks største vareudvalg