Solsenge i træ

For de fleste hænger de varme sommerdage sammen med afslapning udendørs, og en solvogn er perfekt til formålet. Sørg for, at du er klar til sommerens ankomst med en flot solvogn i træ. En solvogn i træ er en perfekt kombination af elegant design og god holdbarhed. Køb en solvognshynde med for optimal komfort, og placér din solvogn i skyggen med en god bog, eller sug D-vitaminerne til dig i solen.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smuke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.