Haveborde og havemøbler i granit

Hvis du skal have nye havemøbler, kan du med stor fordel vælge det i granit. Det er et smukt materiale, der pryder enhver terrasse, og så er det ikke mindst yderst holdbart.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Vælg havemøbler i granit

Granit er nemlig både vedligeholdelsesfrit, UV-bestandigt og modstandsdygtigt over for vind og vejr, hvorfor dit havebord, dine stole eller havemøbelsæt i granit uden problemer kan stå udenfor hele året rundt. Find de granithavemøbler, der passer bedst til din have eller terrasse på siden her, hvor vi har forskellige modeller og størrelser at vælge imellem med plads til helt op til 10 personer.