Hvid havestol er det klassiske valg

En pæn, hvid havestol går sjældent af mode. Den fine farve og klassiske stil på møblet gør indretning af haven, terrassen eller altanen til en leg. Se bredt udvalg af havestole i hvid. Alt fra lækre positionsstol og nonwood til havestol i hvid plast.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Havestol i hvid til ethvert hjem

Søger du de klassiske hvide havestole til en fast lav pris? Så er Bilka.dk det rette sted for dig. Her på siden har vi et bredt udvalg af lækre havestole i hvid, som passer ind i ethvert hjem. Det elegante og komfortable design giver dig en skøn siddeplads. Pynt med en flot havehynde for et mere personligt look og optimal komfort. Med de rette hvide havestole kan du:

  • Sidde behageligt på moderne havemøbler

  • Vælge mellem plastik, træ og aluminium

  • Skabe et unikt og farverigt havemøbelsæt

  • Bruge mindre tid på vedligeholdelse

Sammen med dit havebord kan du skabe en hyggelig oase, enten i hjørnet i haven eller på terrassen. Bagefter er det bare om at invitere familien og venner på hyggelig afslapning i de hvide havestole. Er du ikke glad for dit køb? Du ka’ bytte dine varer i intakt og original emballage både online og i dit Hypermarked i ubegrænset tid. Bare husk din kvittering.

Hvid havestol i plast, træ eller alu?

Mange af vores hvide havestole i plast ligner traditionelt flettede møbler. Det robuste og vejrbestandige materiale sikrer, at din hvide havestol har en lang holdbarhed. Stolen mister heller ikke sin hvide farve af at stå ude i solen. 

Derudover finder du også polyrattan, der kan flettes til møbler. Fordelen ved polyrattan er, at det tåler al slags vejr. Dog kan farven falme over tid, hvis du sætter stolene i direkte sollys. Sørg for, at de ikke udtørrer, da de i så fald mister deres elasticitet og kan knække.

Endelig har vi også moderne, hvide havestole i aluminium og træ. Vælg for eksempel en flot havestol med hvidt aluminium stel og teak armlæn. Her får du minimal vedligeholdelse og rustfrit kvalitet. Disse havemøbler bør du opbevare tørt udenfor sæson.