Terrassevarmer - forlæng sommeraftnerne

Med en terrassevarmer kan du nyde de lange sommeraftener på terrassen uden at fryse. På Bilka.dk finder du forskellige terrassevarmere, så du kan finde en, der passer hjem til dig.

Oversigt over terrassevarmertyper

Med en terrassevarmer kan du nyde sommeren, selvom aftenerne er kølige

Hvem vil ikke gerne sidde ude og nyde de lyse sommeraftener i gode venners lag? Problemet er dog ofte, at disse smukke aftener bliver for kølige – og et tæppe er ikke altid nok til at holde varmen.

Med en terrassevarmer behøver du ikke at gå inden døre, men du kan læne dig tilbage i din havestol og nyde de dejlige aftener sammen med dem, du holder af. Uanset om du har altan eller terrasse, så er en terrassevarmer oplagt, hvis du elsker at opholde dig udendørs. Der er modeller, som kan monteres på muren eller hænge fra loftet, ligesom du kan finde fritstående terrassevarmere. Endelig kan du vælge en terrassevarmer, der passer under havebordet, så du kan få varmet fødderne.

Terrassevarmere til caféer og restauranter

Terrassevarmere er også oplagte, hvis du er café- eller restaurantejer og har et udendørsareal. Hvorfor ikke sørge for, at dine gæster kan sidde udenfor, selv når solen ikke varmer længere. En terrassevarmer skaber glæde for dine gæster og bidrager til hygge i lokalområdet.