Solsenge i polyrattan

En solvogn er prikken over i’et i haven eller på terrassen, når sommeren melder sin ankomst. Med en solvogn i polyrattan får du alle fordelene og ingen af ulemperne. Polyrattan er nemlig stort set vedligeholdelsesfrit, og så er det elegant at se på. Der følger komfortable hynder med til alle vores polyrattan-solvogne, som du med fordel kan opbevare i en hyndeboks i dårligere vejr.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale der passer bedst til din terrasse eller altan og dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde den du leder efter. Forlæng glæden ved dine havemøbler.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.