Havestole i polyrattan – vedligeholdelsesfrie

Er du på udkig efter et par vedligeholdelsesfrie have- og evt. positionsstole i flettet design? Så se vores brede udvalg af polyrattan-stole herunder. De praktiske havestole findes i flere farver og former.

Havestole i polyrattan til enhver have

Her hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af polyrattan-stole til terrassen. Vælg mellem alt fra praktiske og komfortable positionsstole, til moderne loungemøbler i vedligeholdelsesfrit polyrattan. Polyrattan-stole har en række fordele:

  • UV-bestandigt materiale, der tåler det danske sommervejr
  • Kan nemt rengøres med vand og sæbe
  • Solide og stærke havestole i elegant og tidløst design

Hvad end du ønsker at investere i en positions- eller havestol i polyrattan, kan du være sikker på, at det moderne og slidstærke materiale kan tåle de danske vind- og vejrforhold, også selvom de står ude hele året.

Det plastbaseret materiale i flet giver solide og elegante havestole, som er lette at rengøre med vand og sæbe.

Polyrattan-stole kommer i et bredt udvalg af unikke farver og former – heriblandt imiteret træflet – hvilket gør det let at matche de praktiske havestole med dit havemøbelsæt og dine loungemøbler på terrassen.

 

Hvilke havestole skal jeg vælge?

De populære og solide havestole findes i alsidigt design, der passer til enhver have, så det kan være svært at vælge. Se med herunder, hvordan du finder den rette stol af ployrattan.

  • Til afslapning: Skal dine havestole bruges til ren afslapning i haven, kan du med fordel vælge positionsstole af polyrattan – evt. nogle med hynder. Positionsstole kan indstilles i ryggen, så du og dine gæster sidder, som I synes det er rarest. Vælger du en postionsstol med pumpe og/eller hynder bør du opbevare dem indendørs i vinterhalvåret eller under et overtræk.
  • Til spisebordet: Skal du bruge havestolene rundt om havebordet, bør du vælge nogle, der passer i højden til dit spisebord og til pladsen omkring det.

Når du har fundet dine polyrattan-stole, er det let at bestille dem hjem fra Bilka.dk. Hos os har du altid 30 dages returret – du kan derfor trygt handle dine havemøbler og havehynder på Bilka.dk!