Plast-havestole for enhver smag

Er du på udkig efter nye lounge- og havestole i plast? Her på siden finder du et bredt udvalg af plastik-havestole til priser, hvor alle kan være med. Find de havestole, der passer bedst til dit havebord og bestil dem på Bilka.dk i dag.

Havestole i plast kræver minimal vedligeholdelse

Her hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af plast-havestole til dig, der ønsker et moderne møbelsæt i plastik, og til dig, der ønsker praktiske havestole med høj komfort. Havestole i plastik har en lang række fordele:

  • Minimal vedligeholdelse
  • Moderne og praktiske design
  • Afviser mug og fugt

Når du køber plastik-havestole, har du desuden mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af unikke farver, du ikke finder i andre materialer, og som holder sig pæne i flere år – også selvom du lader havemøblerne stå ude hele året.

 

Hvilke havestole i plast skal jeg vælge?

Vores brede udvalg af havestole i plast byder blandt andet på havestole i moderne flettestruktur, der passer perfekt sammen med f.eks. loungemøbler. Men i bund og grund handler det om stil – din stil – og om plads.

  • Havestolene i polyrattan: Polyrattan er også plast. Det bruges til havemøbler i flet. De er stilfulde og komfortable, men fylder oftest lidt mere end en klassisk havestol.
  • Den klassiske havestol: Den klassiske havestol – evt. med lameller – er nem at få plads til omkring havebordet. Mange af dem kan også stables, så de fylder minimalt, når de ikke er i brug. Køber du dem med lameller, kan du skifte lamellerne ud i takt med, at de bliver slidt.
  • Den unikke havestol: I vores sortiment finder du også plast-havestole i et unikt design, som kan være smart at have stående på altanen eller i hyggekrogen.
  • Positionsstolen: En positionsstol kan indstilles i ryggen og er den, du skal have fat i, hvis du virkelig vil have komfort.

Når du har fundet de rigtige havestole i plast til din have, altan eller terrasse, er det nemt at bestille hjem fra Bilka.dk. Du har altid 30 dages returret, når du handler hos os!