Havemøbelsæt i nonwood

Nonwood er et populært materialevalg til havemøbler, og det er ikke uden grund. Køb et flot havemøbelset i det smarte vedligeholdelsesvenlig materiale lige her på side.

3 gode grunde til at vælge Nonwood

  • Nonwood er et særdeles robust kunstmateriale, der besidder træets udtryk og samtidig indeholder unikke materialer, der tåler det danske vejr. Reelt er der tale om en moderne udgave af de velkendte plasthavemøbler sat på en aluminiumsramme.
  • Havemøbler i nonwood har en lang levetid, da det bl.a. er mug og fugtafvisende. Det anbefales dog at opbevare havemøblerne tørt udenfor sæson.
  • Minimal vedligeholdelse, anvend blot vand og sæbe ved rengøring. Det anbefales at gøre brug af bordskånere/dækkeservietter og dermed aldrig efterlade glasprodukter direkte på overflader i skarpt sollys pga. glaseffekten.

 

Nonwood – eller Polyrattan, som det også kaldes – er et robust kunstmateriale. Med nonwood får du et vedligeholdelsesfrit materiale, der ligner træ til forveksling. Materialet er både mug- og fugtafvisende samt yderst holdbart, så det derfor uden problemer kan klare det lunefulde danske sommervejr. Vælg iblandt mange forskellige designs og størrelser.