Haveborde i nonwood kræver minimal vedligeholdelse

Haveborde i nonwood er den optimale løsning til dig, der ønsker et moderne og vedligeholdelsesfrit havebord i imiteret træ. Se vores store udvalg af nonwood haveborde herunder, og indret din have med matchende havestole og en parasol. Find dit nye havebord på Bilka.dk – vi har alt det, du skal bruge!

Praktisk nonwood havebord til hele familien

Hos Bilka.dk finder du nonwood haveborde til dig, der ønsker et robust havebord med flettet look, og til dig, der ønsker et havebord i imiteret træ, hvor der er plads til hele familien. Haveborde i noonwood har en række fordele:

  • Minimal vedligeholdelse uanset vind- og vejrforhold.
  • Flot design og materiale, der ligner rigtigt træ.
  • Kan stå udenfor året rundt.

 

Nonwood havebordet er perfekt til børnefamilien, der er på udkig efter et vedligeholdelsesfrit havebord, hvor der kan leges og spises, og til dig, der ønsker et elegant og moderne havebord i imiteret træ.

Haveborde i nonwood ligner til forveksling rigtigt træ, men er i modsætning til mange træsorter modstandsdygtige over for mug og vand. Du kan derfor lade dit nonwood havebord stå udenfor hele året!

Haveborde i flere forskellige design og farver

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af design og farver, når du vil købe et havebord i nonwood.

Blandt de populære modeller finder du b.la. nonwood haveborde, der imiterer sort træ, med robuste aluminiumsben i samme farve. Ønsker du et mere elegant havemøbel, kan du med fordel gå efter et nonwood havebord med teak-look eller i lyst design.

Flere af vores haveborde i nonwood er designet i flet – også kendt som polyrattan. Er du på udkig efter et smukt havemøbelsæt i flet, er nonwood-løsningen der optimale valg til dig, der ønsker et slidstærkt og robust materiale, der er let at gøre rent og holder sig pænt i flere år.

Når du først har fundet dit nye havebord i nonwood, er det enkelt og nemt at bestille det hjem fra Bilka.dk. Hos os har du altid 30 dages returret, og vi betaler selvfølgelig for fragten, når du handler for over 1.000 kr. Du kan derfor trygt handle dine havemøbler og parasoller på Bilka.dk.