Havemøbler til enhver have

Must-haves på din terrasse

Lækre havemøbelserier

Vælg efter materiale

Havemøbler i nonwood, polyrattan og plast

Havemøbler i nonwood, polyrattan og plast.

Se udvalget her
Træhavemøbler Havemøbler med granitbordplade

Hvilket materiale skal dine havemøbler være i?

Vores havemøbler findes i en række forskellige materialer. Nonwood er havemøbler i vedligeholdelsesnemme plastmaterialer, som i strukturen minder om træ. Det specielle polyrattan er flettet kunstmateriale, som egner sig til de danske vejrforhold og det kræver desuden kun et minimum af vedligeholdelse. Du kan købe også havemøbler i træ, i almindelig plastik og haveborde med glas- eller granitbordplader.

Stort udvalg i havemøbler

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af billige havemøbler til din have, terrasse, altan eller udestue. Se vores havemøbelsæt, som findes i mange forskellige størrelser, loungesæt, som giver plads til hele familien eller cafésæt, som er perfekt til dig med en altan eller en mindre terrasse. Vi har også bord-bænkesæt, solvogne og havemøbelovertræk. Vil du gerne selv sammensætte dine havemøbler, kan du købe separate haveborde og havestole, som fås i et væld af farver.

Farvestrålende havemøbler

Sæt kulør på sommeren. Måske har du lyst til at få masser af farver ind på din terrasse eller altan. Vi har et stort udvalg af farvestrålende havemøbler, så du er sikret masser af sommerstemning på terrassen.

Havemøbler giver masser af sommerstemning

Med vores havemøbler får du masser af sommerstemning på din terrasse, altan eller hvor du vælger at sætte dem. Vi har naturligvis også havemøbler i mindre størrelser, så børnene også kan opleve glæden ved at spise ude om foråret og om sommeren. Og med en terrassevarmer og et par varme tæpper kan du forlænge muligheden for at være udendørs til langt hen på sæsonen.

Ta’ plads i en behagelig havestol, og forkæl dig selv med din yndlingsmad og –drikke. Køb gerne et par ekstra stole, så du har plads til gæster. Og er du typen, der elsker at få venner og familie på besøg til en dejlig grillaften, så køb et udtræksbord, så kan du hurtigt få plads til flere.

Havemøbler i forskellige materialer

Er du på udkig efter havemøbler, som er nemme at vedligeholde, så tag et kig på vores havemøbler i nonwood, polyrattan og plast. Så er du sikret flotte havemøbler med et minimum af vedligeholdelse. Går jagten mere i retning af et flot granitbord på terrassen, så lad dig inspirere af vores udvalg af smukke havemøbler med granitbordplade. Desuden finder du også flotte og klassiske havemøbler i træ, som med garanti vil skabe den helt rette sommerstemning i haven.