Havehynder

Til dine lækre havemøbler kan du her finde havehynder i forskellige farver og materialer, som fuldender looket, og gør det mere komfortabelt at sidde på en stol, solvogn eller bænk. Få hjælp til at vælge den helt rigtige hynde til havestolen i vores hyndeguide her, og til solvognen kan du få hjælp her.

Sid behageligt udenfor i gode havehynder

Er du ved at gøre klar til en ny sæson i haven, på altanen eller på terrassen? Så glem ikke de helt essentielle havehynder, der forvandler de ellers lidt hårde havemøbler til dejligt bløde steder at sidde. Bestil dem på Bilka.dk, og få mange gode fordele:

  • Vælg mellem flotte farver, som liver dine møbler op
  • Fås til stort set alle typer af havestole og havebænke
  • Mulighed for at købe vandafvisende varianter

 

Og når nu du er i gang med at få styr på haven, hvorfor så ikke gå på opdagelse i vores udvalg af skønne havemøbelsæt. Eller måske er det i år, at du endelig skal anskaffe dig en skøn hængekøje, du kan dase i. Sidst, men ikke mindst, er ingen have eller altan komplet uden nogle farverige planter og træer.

 

Hvilken havehynde skal du vælge?

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af havehynder. Og med mange muligheder, kan det ofte være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Derfor har vi lavet en smart hyndeguide til dig, så du kan se, hvilke af vores havemøbler der passer med hvilke hynder. 

Derudover får du her et par tips til, hvad du kan overveje, når du skal vælge din nye havehynde:

  • Farve: Skal dine havehynder skabe opsigt og bidrage med personlighed til din have eller altan? Eller foretrækker du, at dine hynder er så neutrale som muligt? I vores onlineshop finder du noget til enhver smag – fra de farvestrålende til de afdæmpede grå, sorte og hvide.
  • Design: Når du leder efter en hynde til en stol, vil du kunne finde varianter, der kun dækker sidefladen, og varianter, der dækker både sæde og ryglæn. Sædehynder har den fordel, at de også kan passe til bænke. Dermed er alsidigheden høj. Den anden model er på den anden side skøn mod ryggen.
  • Materiale: Du kan finde havehynder i både almindeligt stof og i vandafvisende materiale. Hvis du er god til at huske at flytte dine hynder indendørs om natten, og når det regner, er de almindelige havehynder helt tilstrækkelige. Men hvis du har en tendens til at være lidt glemsom, så overvej lige den vandtætte variant en ekstra gang.

 

Køb havehynder på Bilka.dk

Bilka.dk er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge til haven. Så bestil dine havehynder hjem fra shoppen i dag – vi sørger for levering direkte til din hoveddør.